Diari Més

Ball

Cambrils es convertirà en la capital mundial dels balls esportius del 6 al 9 d'abril

Més de 2.000 esportistes de 3 països diferents participaran en les 26 competicions nacionals i internacionals programades

Presentació de la competició de balls esportius que acollirà Cambrils.

Cambrils es convertirà en la capital mundial dels balls esportius del 6 al 9 d'abrilAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La competició de balls esportius CAMBRILS DANCESPORT OPENconvertirà el Palau Municipal d'Esports de Cambrils en una pista de ball internacional del 6 al 9 d'abril. Així doncs, 26 seran les competicions nacionals i internacionals per parelles, grups coreogràfics i individuals que es portaran a terme als dos pavellons durant aquests quatre jornades d'intensa activitat.

La gran novetat del programa previst per enguany és la celebració de la primera edició del campionat europeu de sènior llatí, dirigida pel vicepresident de la federació internacional, que es disputarà el dissabte 8 d'abril. A més, també s'han ampliat els campionats internacional de grups coreogràfics i de Solo Dance, i es consolida el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques amb una exitosa segona edició.

El CAMBRILS DANCESPORT OPEN, organitzat per la federació espanyola amb el suport del club de ball esportiu Didance, és un dels esdeveniments més grans que se celebra al municipi i cada any atrau milers de persones entre esportistes, jutges i públic. De moment, a l'espera de tancar inscripcions, ja han confirmat la seva participació més de 2.000 esportistes de 31 països diferents (750 parelles a més dels grups coreogràfics i esportistes individuals en solos).

Entre els països participants, cal destacar la recuperació de mercats ila important presència de parelles procedents d'Ucraïna, Islàndia, Kyrgyzstan,Romania, Dinamarca, Eslovènia, Eslovàquia, Alemanya, Itàlia, Portugal, Xina, Japó, Holanda, Lituània, Letònia, Hongria, França, Israel, Albània, Estats Units, Vietnam, Àustria, Bèlgica, Croàcia, República Txeca, Finlàndia, Turquia, Sèrbia, Lesotho, Noruega, i de diferents punts d'Espanya.

tracking