Diari Més

Pàdel

Ari Sánchez es presenta al Reus Open amb una victòria aclaparadora (6/1 i 6/0)

La reusenca va ser la protagonista tant en el joc com en els ànims de la graderia

Paula Josemaría i la reusenca Ari Sánchez celebrant la victòria.

La reusenca Ari Sánchez, nova número 1 del World Padel TourWPT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reusenca Ari Sánchez es va presentar per la porta gran en la seva estrena a l'Open de Reus amb una victòria aclaparadora per 6/1 i 6/0 contra Marta Barrera i Marta Caparrós,les número36 del rànquing delWorldPadelTour. El duel de presentació va ser tan ràpid que la parella de la reusenca va despatxar les seves rivals en tan sols quaranta minuts, tota una declaració d'intencions de cara a guanyar el trofeu.

Després de la presentació al crit d'Ari 'Magic' Sánchez, el Pavelló Olímpic de Reus va vibrar. L'ambient de la graderia va canviar a l'instant a l'inici del partit amb un silenci que es trencava de tant en tant amb aplaudiments o crits d'ànim per a la reusenca per part del públic. La superioritat d'Ari Sánchez i PaulaJosemaríaes va mostrar ben aviat. Tot i que Barrera-Caparrós van intentar un inici ofensiu, Ari Sánchez es va encarregar en desestabilitzar el joc amb rematspotents. Si les seves rivals li donaven una mica d'espai, Ari Sánchez matava cada punt amb potència enviant la pilota fora de la caixa de vidre. Malgrat queCaparósi Barrera van donar una mica de lluita a cada joc, la parella de la reusenca s'adaptava a cada situació i sempre li donava la volta. Si concediaJosemaríaamb remats dolents, ella mateixa s'encarregava de solucionar el joc poc després. Tot el partit va ser una oportunitat per lluir-se per Ari Sánchez, ella va ser la protagonista en la majora de punts i, si no deixava bocabadat al públic amb els remats amb força, ho feia també amb subtils accions creuades que, amb molta tècnica, sorprenien Caparrós-Barrera.Les número36 del rànquing van aconseguir el joc de l'honor en el primer set amb una mica ajuda de la xarxa, però no van resultar un problema greu en cap moment i van tancar el primer set amb un senzill 6/1.

El pas dels minuts afectava de manera diferent a les dues parelles. Caparrós i Barrera forçaven més del compte per donar la sorpresa i esgarrapar punts, però molts dels seus remats acabaven topant a la xarxa mentre que Sánchez iJosemaríaguanyaven en contundència. En el segon set, la parella de la reusenca no va tenir pietat i Ari Sánchez es va encarregar primer d'aconseguirun punt d'or que va trencar la dinàmica de Caparrós i Barrera i, després, tancant el partit de la millor manera: enviant la pilota fora de la pista amb un remat contundent que tot el Pavelló Olímpic va aplaudir.

La reusenca apunta a la final del diumenge per treure's l'espineta de la derrota de l'any passat i, amb aquesta victòria, van fer tota unadeclaraciód'intencions.

tracking