Diari Més

Mont-roig del Camp prepara la 6a edició de la Mitja Marató de Miami Platja

Es durà a terme el 8 d'abril amb les modalitats de 5k, 10k i 21k

El recorregut transcorrerà per asfalt i al costat del mar.

Prop de 650 atletes participaran a la 3a Mitja Marató de Miami PlatjaJordi Santacana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la 6a edició de la Mitja Marató de Miami Platja el dissabte 8 d'abril a partir de les 9.15 h del matí. Aquesta cursa, com cada any des de la seva creació, arriba coincidint amb les vacances de Setmana Santa amb l'objectiu de convertir-la en un al·licient per visitar el nucli de Miami Platja i també fomentar la pràctica esportiva.

La sisena edició d'aquesta competició comptarà, com és habitual, amb tres curses de diferent recorregut: de 21,10 i 5 quilòmetres; i amb tres curses infantils, per tal de fer-la accessible a tots els nivells, dins i tot els més petits podran competir acompanyats dels pares.

Les sortides de les curses es faran des del Poliesportiu de Miami Platja i en el cas de les de promoció, l'hora de sortida serà a partir de les 11.30 h. En l'edició d'enguany, les curses de 5 i 10 quilòmetres mantenen pràcticament el mateix circuit que l'any passat. La principal novetat serà pels corredors i corredores que facin la mitja marató, la distància de 21 quilòmetres, que hauran de donar dues voltes a un mateix circuit, que coincideix pràcticament amb el de la cursa de 10 quilòmetres.

tracking