Diari Més

Pàdel

El World Padel Tour aterra al Pavelló Olímpic de Reus amb la fase prèvia

Avui acabaran els setzens de finals i, demà, s'estrenarà la reusenca Ari Sánchez als vuitens

El duel entre Bergamini-Ruiz i Marqués-Pereyra va ser un dels primers al Pavelló Olímpic.

El World Padel Tour aterra al Pavelló Olímpic de Reus amb la fase prèviaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tau Cerámica Reus Costa Daurada Open 500 va aterrar ahir al Pavelló Olímpic de Reus amb els primers partits de setzens de final, les prèvies al quadre final que començarà demà. La competició va donar el tret de sortida el passat diumenge amb les primeres fases prèvies, que es van dur a terme al club Padel Nou de l'Hospitalet de l'Infant i el Polilleuger Joan Rebull de Reus. D'entre els 240 jugadors que es van inscriure en el torneig, avui es decidiran quines setze parelles formaran part dels vuitens de final i, per tant, del quadre final del torneig reusenc.

El Pavelló Olímpic de Reus va començar ahir a acollir diversos partits com per exemple el de la parella Lucas Bergamini i Víctor Ruiz contra Adrián Marqués i Ramiro Pereyra. La primera va guanyar i es va classificar per a vuitens de final. La resta de parelles que disputen els setzens de final jugaran avui entre l'Olímpic i el Joan Rebull. Un dels representants tarragonins del torneig, Tonet Sans, començarà avui el torneig amb la seva parella Teodoro Zapata. El tarragoní és un habitual en el World Padel Tour i, de fet, va disputar la setmana passada la parada del WPT a Paraguay. L'any passat, Sans es va quedar a les portes de l'entrada al quadre final i, enguany, buscarà millorar els seus resultats aprofitant que les grans estrelles del pàdel masculí no són presents a la competició. Avui, Sans jugarà contra José Maria Mouliaa i Adrián Ronco al Joan Rebull.

D'altra banda, avui també començarà el torneig la padelista de Mont-roig del Camp, Anna Cortiles i la seva parella, Sofía Saiz. Aquestes jugaran contra Raquel Segura i Lourdes Pascual a l'Olímpic per accedir a vuitens de final. Aquest serà l'últim torneig de Cortiles com a padelista professional. La jugadora va anunciar a les xarxes socials que, als 26 anys, es retira del món del pàdel després de 17 temporades en actiu. Per tant, l'Open Reus Costa Daurada serà la seva última competició i buscarà acabar per la porta gran.

Pel que fa a la jugadora local, Ari Sánchez, començarà el torneig demà al Pavelló Olímpic contra la guanyadora del duel entre Marta Barrera i Marta Caparrós contra Lucía Martínez i Esther Carnicero. Sánchez, l'actual número 2 del món amb la seva companya Paula Josemaría, buscarà aconseguir un títol que l'any passat se li va escapar de les mans. La padelista reusenca arriba de jugar el WPT de Paraguay, en el qual va arribar a la gran final, que va acabar perdent contra les seves nèmesis, Alejandra Salazar i Gemma Triay, les guanyadores de l'Open de Reus de l'any passat.

Si no hi ha cap sorpresa durant la competició, es preveu que la gran final torni a enfrontar a aquestes dues parelles i que Ari Sánchez tingui l'oportunitat d'obtenir un trofeu molt important a casa seva.

tracking