Diari Més

Tennis Taula

El Joana Ballart de Valls acollirà els Campionats de Catalunya de Joves

La competició serà de l'1 al 6 d'abril

Els diferents representants durant la presentació de l'acte.

El Joana Ballart de Valls acollirà els Campionats de Catalunya de JovesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Joana Ballart de Valls acollirà un any més els Campionats de Catalunya de Joves de tennis de taula. Les millors raquetes catalanes, des de sub-21 a prebenjamí, es donaran cita a la localitat tarragonina, tant en categoria masculina com femenina, en la gran festa del tennis de taula català amb un nivell de joc altíssim.

La competició se celebrarà de l'1 al 6 d'abril. Enguany hi ha un vessant solidari amb la presència de la Fundació Port Aventura, la qual realitzarà tot un seguit d'actes a benefici de Dreams; un espai que la Fundació ofereix gratuïtament a menors entre 4 i 17 anys que pateixin malalties greus i a les seves famílies, amb accés als tres parcs de Port Aventura World. Aprofitant el marc de la competició, la Fundació Port Aventura obsequiarà amb dues entrades al seu parc temàtic als guanyadors individuals de cada categoria i farà diferents sortejos entre tots els participants.

La competició organitzada per la Federació Catalana de Tennis Taula comptarà amb la presència de prop de 300 esportistes.

tracking