La UE Valls aprofita l'empat del Reus per retallar distàncies

El Reus continua líder amb 50 punts, però el Valls en té 49

Els jugadors del Reus FC Reddis celebrant el gol de Sardà.

La UE Valls aprofita l'empat del Reus per retallar distànciesREUS FC REDDIS/ ANDRÉS ROMERO

La classificació de la Primera Catalana es torna a igualar després de la victòria de la UE Valls i l'empat del Reus FC Reddis el darrer cap de setmana.

Els de Manel Cazorla van superar als últims instants a l'Atlètic Sant Just per 2-3. Aumatell va avançar a la primera part al conjunt de l'Alt Camp, però els locals es van encarregar de remuntar el duel a l'inici del segon temps. Malgrat això, el Valls va arreglar el partit amb dos gols en els minuts finals. D'altra banda, el Reus va empatar contra el Viladecans en un partit amb dues cares. Els reusencs van sortir forts a la primera meitat i es van avançar en el marcador, però el duel es va complicar a la segona amb l'empat a un.

Josep Sardà va anotar un golàs per posar un 1-2 que semblava definitiu, però, en les últimes accions, els locals van empatar i va deixar el Reus líder amb 50 punts, però a només un del Valls