Diari Més

El Nàstic vol assaltar el Nuevo Castalia, on només un equip visitant ha guanyat

El Castellón és el segon millor local de la categoria i es troba en segona posició, aspirant al lideratge

Alex Quintanilla bregant contra el davanter del Castellón, Fabrizio al Nou Estadi Costa Daurada.

El Nàstic vol assaltar el Nuevo Castalia, on només un equip visitant ha guanyatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona torna a tenir una prova de foc a domicili el diumenge a les 18.00 h. contra el Castellón. Els grana visitaran el Nuevo Castalia en el que es presenta com un dels partits més durs del que resta de temporada.

El Castellón d'Albert Rudé és el segon millor equip de la temporada al seu estadi. Només és superat per l'Eldense. En una competició tan igualada com la Primera Federació, ser fort a casa és sinònim d'èxits i, per aquest motiu, els dos millors equips en el seu estadi són els actuals primer i segon classificats. El Castellón arriba al duel amb una dinàmica negativa i només ha obtingut quatre dels últims 12 punts possibles, però la clau és que dels últims quatre duels només han jugat un al Castalia i el van guanyar. Només tres equips van aconseguir ferir el conjunt orellut en el seu estadi i tots van ser en el tram entre final de l'any passat i la primera setmana de gener, una època convulsa pels canvis d'entrenador. Amb tot, el Numancia va ser l'únic que els va aconseguir guanyar.

El conjunt castellonenc és un rival opressiu, dominant, que li agrada un futbol de ràpides transicions. El Nàstic el va patir en el partit d'anada. Malgrat que els grana van aconseguir una gran victòria, el Castellón va dominar l'encontre i va ofegar la defensa grana. En aquell partit, Fabrício i Giorgi Kochorashvili van portar més d'un maldecap a Josema i Quintanilla. També està el perill afegit de Manu Sánchez, amb la seva precisió amb el peu dret. El lateral blanc i negre va sorprendre Manu García al Nou Estadi Costa Daurada amb un xut llunyà que es va enverinar. Amb aquest d'estil de joc, està clar que si el Nàstic repeteix els mateixos errors que contra el Calahorra, pot sortir malparat del Nuevo Castalia.

Els mitjans de comunicació castellonencs assenyalen una preocupació recent: la falta de pólvora de l'atac orellut. L'entitat castellonenca va pal·liar la sortida de Dani Romera al mercat d'hivern amb la incorporació de dos davanters com són Adrián Frutos i Jesús de Miguel, però les lesions han impedit que Rudé pugui comptar amb ells. De fet, en els últims tres partits ha hagut de suplir aquesta posició amb extrems o mitjapuntes reconvertits. Frutos s'ha recuperat a temps, però torna després de tres mesos apartat del terreny de joc, així que la seva presència pot estar condicionada.

El Nàstic tindrà una nova oportunitat fora de casa per mostrar els seus avanços. Contra el Barça Atlètic l'equip va competir, però aquesta igualtat no es va veure reflectida en el marcador i va acabar perdent.

Malgrat les dificultats, els grana van vèncer al Calahorra a casa, així que han de provar fer la mitjana anglesa i treure, com a mínim, un punt del Nuevo Castalia. De cara aquest partit Vidal recupera a Ander Gorostidi i Marc Trilles de la sanció. Aquesta serà una visita especial per al central de Vilafamés, que torna a la ciutat que el va veure créixer futbolísticament. Pel que fa a les baixes, Pablo continua recuperant-se i Tirlea estarà amb la seva selecció.

tracking