Diari Més

El Reus Deportiu i el CP Calafell es juguen avui seguir vius a Europa

El Barcelos i l'Oliveirense són els rivals

Imatge de l'últim duel del Reus Deportiu a la Champions.

El Reus Deportiu i el CP Calafell es juguen avui seguir vius a EuropaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu i el CP Calafell es juguen avui la seva continuïtat en la Champions, però les opcions d'accedir a la desitjada final a vuit són diferents per cadascun dels dos equips. El Reus Deportiu Virginias de Jordi Garcia juga a les 20.45 al Palau d'Esports contra l'OC Barcelos. Els roig-i-negres són els actuals líders del grup, però es troben a un punt de distància dels portuguesos.

El partit és clau perquè els reusencs tenen a la seva mà la classificació per a la següent fase. Només necessiten guanyar aquest partit. El duel no serà fàcil perquè el Barcelos ja va vèncer els roig-i-negre en el partit d'anada. Els reusencs van patir les arrencades d'Alvarinho, un dels jugadors més importants del conjunt portuguès i que va marcar un doblet a l'anada. De fet, aquell va ser l'únic partit que el Reus va perdre a la Champions. El jugador roig-i-negre, Marc Julià, va destacar que «sabem que a Barcelos vam cometre errors. Són jugadors molt desequilibrats i tenen un bloc complet de bon nivell. Hem d'intentar que el rival no estigui còmode en cap moment».

El CP Calafell de Ferran López juga contra l'Oliveirense a les 22 hores en terres portugueses. Els verds només poden guanyar per mantenir les opcions. Els verds són els cuers del grup amb 2 punts i, els portuguesos, tercers amb 4 punts. El destí d'aquests dos equips ha estat lligat des de la fase de classificació prèvia. Llavors, el Calafell va perdre 2-3, però es va classificar igualment per a la fase de grups. En el partit d'anada, la igualtat va ser màxima i va acabar amb empat a u amb un gol de Martí Casas. Avui, només val la victòria.

tracking