Diari Més

El Barcelos assalta el Palau d'Esports i complica el somni del Reus Deportiu (1-4)

Els de Jordi Garcia van caure en un partit en el qual el joc portuguès va dominar i, ara, no depenen d'ells mateixos per passar a la final a vuit

v

El Barcelos assalta el Palau d'Esports i complica el somni del Reus Deportiu (1-4)Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelos va assaltar el Palau d'Esports amb un contundent 1-4. El Reus Deportiu va ser víctima del joc caòtic dels portuguesos i, amb la derrota, depenen de guanyar al Saint Omer a França i esperar el resultat del partit entre l'Sporting de Lisboa i Barcelos per saber si passen a la final a vuit.

El partit va començar accelerat. Des que la bola va començar a rodar, els dos equips van plantejar un joc ràpid i incisiu que, en els primers minuts canviava de protagonista a cada segon. A poc a poc, però, el Barcelos va prendre el control i Vieirinha va començar a fer de les seves. El portuguès va posar a prova a Càndid Ballart de múltiples formes. Primer el porter roig-i-negre va haver de reposicionar-se per aturar un xut creuat i després estirar la mà per evitar un gol per l'escaire.

El partit entrava en un caos de transicions en el qual el Barcelos és el rei. Entre Càndid Ballart sota els pals i Sergi Aragonès, aturant un contraatac, el Reus Deportiu aguantava les escomeses portugueses. Finalment, després d'insistir durant tant de temps, el Barcelos va obrir la llauna. Vieirinha va atrapar el refús del tir de Luís Querido i va afusellar la porteria reusenca sense pietat. A la graderia, uns pocs aficionats portuguesos van embogir i el Palau d'Esports es va quedar mut per un segon. El tècnic roig-i-negre, Jordi Garcia, va demanar un temps mort instantani per reorganitzar l'equip després dels minuts d'anarquia liderada pel Barcelos. Els jugadors van respondre i el Reus Deportiu es va apoderar del joc amb la seva iniciativa.

Els roig-i-negres van començar a picar pedra. Els seus atacs s'estavellaven a la defensa portuguesa, però continuaven insistint i accelerant cada vegada més. Sergi Aragonès comandava els atacs i, en una d'aquestes, se la va passar a Compagno perquè rematés a boca de canó, però el porter rival se la va pispar just abans de rematar. L'italià es va posar la porteria entre cella i cella i, quan quedaven segons pel descans, va aconseguir l'empat. Aragonès va iniciar la jugada i li va passar a Compagno. Aquest va driblar el seu defensor i, aprofitant que Gelmà estorava el porter, va enviar l'esfèric a l'escaire per marxar al descans amb l'1-1 en el marcador.

A la represa, el joc del Barcelos va tornar a regnar. A poc a poc, els portuguesos s'apropaven a l'àrea i Alvarinho es va encarregar de posar l'1-2 amb una estocada per l'escaire. Amb el marcador en contra, cada minut posava més pressió a les espatlles roig-i-negres. L'atac reusenc es va accelerar, però no trobaven la manera de perforar el mur portuguès. El Barcelos va aprofitar les escletxes entre la defensa reusenca i Ferran Giménez va cometre penal Querido va fallar, però el Barcelos no va trigar gaire a sentenciar. En qüestió de dues jugades fugaces, els portuguesos van trencar el partit. Primer va marcar Centeno, aprofitant la inferioritat numèrica del Reus i, poc després Rampulla va acabar d'engreixar el marcador.

tracking