Diari Més
Javier Bonilla

Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«El Castellón és un bon rival per donar un cop sobre la taula»

El sorià gaudeix de pocs minuts aquesta temporada, però marca la diferència en els que disposa

«El Castellón és un bon rival per donar un cop sobre la taula»

«El Castellón és un bon rival per donar un cop sobre la taula»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

— Porta més de 100 partits amb la samarreta grana, una xifra que no aconsegueix qualsevol.

— És una barbaritat. Això no ho he aconseguit ni amb el Numancia, que és l'equip on he jugat més temporades. Estic molt orgullós i espero que aquesta xifra continuï pujant durant molt de temps.

— Durant aquest temps ha vist el Nàstic de múltiples circumstàncies. Què està passant aquesta temporada?

— És veritat que, fins fa poc, estàvem en una situació molt complicada a la classificació. Jo mirava el vestidor i estava tranquil, perquè sabia que, amb els que som, podíem capgirar la situació perquè hi ha el nivell més que suficient. Amb l'arribada de Dani Vidal hi ha hagut un canvi radical. Hem recuperat l'empenta que teníem amb Raül Agné i Toni Seligrat a casa. Hem de seguir aquesta línia.

— Com definiria la seva temporada a nivell personal?

— En general, està sent complicada. A tots ens agradaria jugar tots els minuts. L'únic que puc fer és entrenar al màxim i marcar la diferència a la gespa en els minuts de que disposo. Després hi ha un aspecte que no depèn de mi, sinó de l'entrenador.

— Considera que la falta de minuts és un tema tàctic o físic?

— Som 24 jugadors i el míster decideix. Considero que és més aviat pels aspectes tàctics de cada partit, més que no pas físic. Jo em trobo bé, ho he demostrat durant la temporada, com en el partit contra l'Osasuna de Copa. Estic preparat per disputar els minuts que Dani vegi convenients.

— Després de tant de temps vestint de grana, les seves absències són les més sonades entre l'aficionat grana.

— Crec que les meves característiques em fan un jugador més vistós per a l'espectador. Sempre poso centres, duc a terme les jugades a pilota aturada, xuto a porta sempre que puc i també tiro els penals. Tot això és normal que es vegi més, però tots els jugadors fan la seva feina i aporten, tant si es veu més o es veu menys.

— Aquesta temporada ha tingut dos penals i els ha marcat tots dos. És la seva especialitat.

— Amb la samarreta grana he xutat més de deu i només he fallat un contra el Lleida a la porteria de gol de mar. Sempre el recordaré.

— El pròxim repte és el Castellón, a qui li va marcar un golàs a l'anada. Després del partit del Calahorra, què espera del diumenge?

— L'altre dia es va complicar més del compte. Amb el 2-0 havíem de matar el partit. No pot ser que ens empatin i després tinguin ocasions per posar el 2-3. Em quedo amb que vam saber patir i vam guanyar. El Castellón és un equip contra qui sumem bons resultats. Amb tot, serà complicat perquè és a la part alta i si concedim com vam fer contra el Calahorra, ens passaran per sobre. Això no ho permetrem.

— Ara, el Nàstic està en terreny de ningú a la classificació. On s'ha de mirar?

— Sempre cap a dalt, que per a mirar cap a baix ja hi haurà temps si cal. Si guanyem dos partits. Ens posarem en bona posició i quina millor forma de donar un cop sobre la taula que guanyar a Castelló.

— Acaba el contracte a final de temporada. S'ha plantejat què vol fer?

— La meva posició és clara. Fa molts anys que soc a Tarragona i hi estic molt bé, però també depèn del club. Encara falta molt, així que ho mirarem al final de la temporada.

tracking