Diari Més

El Nàstic Genuine, llest per a la segona fase de la lliga a Bilbao

Els nois de Rafel Magrinyà jugaran aquest cap de setmana LaLiga Genuine a Lezama

Els membres del Nàstic Genuine durant l'entrenament del darrer dilluns.

El Nàstic Genuine, llest per a la segona fase de la lliga a BilbaoNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic Genuine retorna aquest cap de setmana als terrenys de joc. L'equip grana participarà a la segona fase de LaLiga Genuine a les instal·lacions de la ciutat esportiva de Lezama de l'Athletic de Bilbao.

Queda molt lluny l'estrena de la competició amb la fase Tarragona. Aquesta va ser al novembre i el tècnic de l'equip Genuine, Rafel Magrinyà, la recorda «amb gran il·lusió, va ser un gran dia, amb molta companyonia i futbol. Sobretot, em quedo amb el cap de setmana que vam celebrar tots junts amb la plantilla del primer equip els partits del Genuine».

Malgrat que ha passat temps des de l'últim cap de setmana de joc, el Nàstic Genuine no ha parat: «Treballem cada dilluns amb fases de condicionament, d'habilitats motrius, d'entrenament de partits de futbol i una de tècnica individual», va destacar Magrinyà. A més, tampoc ha faltat la presència del Nàstic Genuine en diferents activitats. «Vam participar en l'Ultratrail Tàrraco i també en el torneig de futbol sala de Colles Castelleres. A més, també vam fer un amistós contra l'equip de l'Atlètic Lleida i un triangular amb els equips de Caspe i Zaragoza», va assenyalar Magrinyà. Totes aquestes activitats, sumades amb els entrenaments han permès que l'equip «visqui més alegre en tots els sentits. També ens serveix per millorar les relacions humanes i, en general, millorar l'ambient».

Aquest divendres, dissabte i diumenge el conjunt grana tornarà a Bilbao, ciutat que va acollir la fase de cloenda de l'any passat. «Tant als nanos com a les famílies els fa molta il·lusió l'expedició. Anirem a la casa de l'Athletic, l'equip que sempre guanya el fair-play i cuida tots els detalls perquè l'experiència sigui molt enriquidora», va dir el tècnic.

Els grana es troben en el grup Companyonia amb un balanç d'una victòria, tres derrotes i 117 de punts de fair-play. Aquest cap de setmana jugaran contra l'Eibar, el Villarreal i el Burgos. «Amb l'Eibar no hem jugat mai, però esperem un duel de nivell similar perquè són gent molt proactiva. Del Villarreal ens esperem un equip competitiu i amb nivell i el Burgos va ser el guanyador del grup Respecte l'any passat», va destacar Magrinyà. L'objectiu del tècnic aquest cap de setmana és gaudir del joc i sumar punts de fair-play.

Els convocats per a la fase 2 són Héctor Martínez, Ernesto Duarte, Cristian Sayago, Ricard Domínguez, Brian Masa, Rubén Almazán, David Descarrega, Alejandro Coruzo, Marta Álvarez, Celia Martínez, Albert Roca, Raúl Plaza, Vània Garcia, Daniel Ordóñez, Sergi Camprubí i Jordi Rofes. Els jugadors aniran acompanyats dels tècnics Rafel Magrinyà, Manuel Garcia, Isabel Fonseca i Jordi Gornals.

tracking