Diari Més

El Cèvol Torredembarra es juga la permanència a la Superlliga 2 dissabte

El rival és el Zaragoza, que també es juga la vida

Imatge del derbi entre el Torredembarra i el CV SPiSP.

El Cèvol Torredembarra es juga la permanència a la Superlliga 2 dissabteCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cèvol Torredembarra es juga la vida aquest dissabte en el partit contra el CV Zaragoza. No ha estat la temporada més fàcil de l'equip i, finalment, l'objectiu de la permanència depèn completament de vèncer el CV Zaragoza al Pavelló Sant Jordi. El duel serà a vida o mort entre els dos equips, perquè només un d'aquests acompanyarà el CV Sayre Décimas en el descens.

Els torrencs tenen 17 punts i els aragonesos 18. L'última vegada que es van enfrontar va ser tota una guerra a cinc sets. El Torredembarra d'Iñaki Bescós es va emportar el duel, finalment, per 2-3, i tots i cadascun dels parcials van estar disputats fins a l'últim instant. Joel Sánchez i Rubén Conesa van ser els màxims anotadors d'aquell duel i esperen a repetir la gesta. El partit es planteja molt similar pel que fa al que es veurà sobre la pista, però l'escenari es preveu totalment diferent.

El club ha fet una crida per xarxes socials amb l'objectiu d'omplir el Pavelló Sant Jordi el dissabte a les 18.00 hores i, d'aquesta manera, poder ajudar l'equip en el seu objectiu d'assolir la permanència.

tracking