Diari Més

El CBT encara el tram final de temporada amb el somni del 'play-off' viu

Els blaus estan a tres partits de distància

Adrià Duch durant el partit contra l'Olivar al Serrallo.

El CBT encara el tram final de temporada amb el somni del 'play-off' viuCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT de Berni Álvarez es prepara per al tram final d'una temporada exigent amb encara opcions obertes. El somni de l'ascens continua viu, però assolir-lo és més que complicat. Els de Berni Álvarez es troben a tres victòries de distància del Barça quan només queden quatre partits de competició. L'average el tenen a favor els de Berni Álvarez, així que només necessiten que el filial blaugrana perdi gairebé tots els partits que tenen pendents, una tasca gairebé impossible.

Enguany la sort no ha acompanyat al CBT. Les lesions van colpejar l'equip des de l'inici amb les pèrdues importants de David Tugores i Víctor Vinós. A més s'ha de sumar la incorporació tardana per problemes de visat d'Ousmane Ndour, la baixa de Nico Domínguez, i les nombroses lesions com les d'Ewulu i Doche a llarg termini. Malgrat tot això, el CBT és el tercer classificat i continua viu a quatre partits pel final. Des de l'entitat tenen clar que la temporada és més que bona tenint en compte aquests condicionants. Qui sap on podria haver arribat el conjunt cebetista amb tota la plantilla en plena forma.

Amb la victòria del darrer cap de setmana, el CBT en suma quatre de consecutives i no han d'afluixar el ritme si volen mantenir viu el somni. Aquest diumenge, els blaus visiten l'Esparreguera, un rival que ja van superar en el partit d'anada. D'altra banda, el Barça juga contra el Santfeliuenc, el flamant líder de la categoria.

Després d'aquesta jornada, arribarà el derbi del bàsquet tarragoní entre CBT i CB Valls al Pavelló del Serrallo.

tracking