Mayte Colmenarejo i Víctor del Águila guanyen la Cursa de la Portella

L'Hospitalet de l'Infant va aplegar 321 corredors

El moment de la sortida

Mayte Colmenarejo i Víctor del Águila guanyen la Cursa de la PortellaCedida

La corredora local Mayte Colmenarejo, del Club Excursionista Serres del Mestral, i Víctor del Águila, del CE Penedès, es van proclamar guanyadors de la 12a edició de la Cursa de la Portella de l'Hospitalet de l'Infant.

L'esdeveniment esportiu va aplegar un total de 321 corredors que es van dividir en tres categories diferents. Mayte Colmenarejo, va acabar el recorregut de 17 km de la modalitat Clàssica en un temps d'01h59'21'' mentre que Víctor del Águila va assolir una marca d'01h29'40''. A la categoria masculina, Adrià Valle va ser el més ràpid d'entre els corredors locals amb un temps de 02h06'36''. En la modalitat de la Cursa exprés, de 10 km i 300 m de desnivell positiu, el primer classificat de la categoria masculina va ser Àlex Llaveria Jiménez i Andrea Peiró va ser la més ràpida en la femenina. Rafael Sarrià i Irene Aubalat, del Centre Excursionista Serres del Mestral, van emportar-se els premis locals d'aquesta modalitat.

A la novetat d'enguany, la Cronoescalada, els més ràpids a fer el tram de pujada van ser Víctor del Águila i Núria Florencio.