Diari Més

El CB Salou té tres finals per assolir l'objectiu de la permanència

Els blaus es troben a dos triomfs de la salvació

El CB Salou té tres finals per assolir l'objectiu de la permanència

El CB Salou té tres finals per assolir l'objectiu de la permanènciaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Salou comença l'últim tram de la lliga amb tres grans finals per assolir l'objectiu de la permanència a LEB Plata. L'any de l'estrena del club blau a la competició ha estat ple d'alts i baixos, amb el pavelló inutilitzable durant els primers mesos i la plaga de lesions posterior. Amb tot, els de Jesús Muñiz tenen tres partits decisius en els quals es decidirà el seu destí.

Actualment, els de la Costa Daurada es troben en onzena posició amb set victòries i setze derrotes. Són en posicions de play-out. En cas de quedar-se entre l'11è i el 12è classificat, haurien de jugar una eliminatòria més per mantenir la categoria. De totes maneres, el Salou no pot descartar ni la salvació i ni el descens directe. El Huesca marca la posició segura i es troba a dues victòries de distància. Tenint en compte els blaus tenen l'enfrontament directe en contra, necessitarien un ple de victòries i tres ensopegades de l'equip aragonès. D'altra banda, l'Alginet, l'equip que marca el descens directe, només està a una victòria de distància.

El Salou ha de jugar durant les pròximes setmanes contra el CB Benicarló el Fiwi Palma i el CB l'Hospitalet. Els dos primers equips es troben en la part alta de la classificació, concretament en la quarta i cinquena posició. D'altra banda, el CB l'Hospitalet és el dotzè classificat, amb sis victòries. Segons els resultats, el partit contra l'Hospitalet podria ser un final d'infart d'aquesta temporada.

Jesús Muñiz compta amb la baixa permanent de Xavi Hernández i busca, com a mínim, arribar al play-out amb l'equip preparat per mantenir-se a LEB Plata un any més.

tracking