El CB Valls recupera el somriure contra el cuer (80-100)

Oriol Besora va ser el dominador absolut del partit amb 32 punts i quatre rebots

El CB Valls supera el Sese i se situa tercer (82-73)

El CB Valls supera el Sese i se situa tercer (82-73)CB Valls

El CB Valls de Víctor Neila va recuperar el somriure el darrer dissabte amb una gran victòria contra el CN Helios, el cuer, per 80-100. Els vallencs van pagar les frustracions de la derrota al Joana Ballart contra el Barça del darrer dimecres i no van tenir pietat de l'Helios. Oriol Besora va ser el dominador absolut del partit amb 32 punts i quatre rebots. El partit va començar a favor dels de l'Alt Camp. En el primer quart, van aconseguir un parcial de 0-8 per marcar distàncies i, malgrat els intents dels locals per igualar el resultat, els vallencs es van distanciar fins a acabar 20-23 en el primer període.

Aquesta diferència es va fer cada vegada més gran amb el pas dels quarts i, en el tercer, els de Víctor Neila es van arribar a posar a més de 30 punts. Després de la pallissa, es van relaxar a l'últim quart i l'Helios va poder maquillar l'electrònic.