El CB Salou no pot superar el totpoderós CB Prat al Pavelló del Milà (73-87)

Resten tres partits i els blaus són al 'play-out'

El CB Salou buscarà a Cornellà fugir de la zona de descens

El CB Salou buscarà a Cornellà fugir de la zona de descensGerard Martí

El CB Salou de Jesús Muñiz va perdre ahir contra el totpoderós líder de LEB Plata, el CB Prat, per 73-87 al Pavelló del Milà. Amb aquest resultat, els de Jesús Muñiz es queden en zona de play-out, a dues victòries de la salvació i a una del descens directe. Només queden tres partits de cara al final de lliga i els de Jesús Muñiz encara s'han d'enfrontar al Benicarló, Fiwi Palma i al CB l'Hospitalet. Aquest últim, podria arribar a ser el més decisiu de tots.

El partit va començar més igualat del que va acabar mostrant el marcador. Els dos equips es van intercanviar cops i, tot i que els salouencs van capgirar el marcador diverses vegades, però el conjunt visitant va establir el 22-25 al final del primer període. Aquesta diferència de punts no la va perdre el Prat en cap moment. En el segon quart, els de Muñiz van retallar punts, però quan es van quedar a un punt, el CB Salou va reaccionar i va acabar marxant al descans amb nou punts de distància. Cada vegada que el Salou s'apropava, el CB Prat reaccionava amb contundència i ampliava encara més les diferències. CJ Barksdale va ser el més destacat amb 18 punts.