Diari Més

David Gelmà porta el Reus Deportiu a la victòria (1-4)

El jugador va marcar un hat-trick

El Reus Deportiu goleja al Lleida en el retorn de l'OK Lliga (3-0)

El Reus Deportiu goleja al Lleida en el retorn de l'OK Lliga (3-0)Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu va recuperar el somriure a l'OK Lliga amb una treballada victòria per 1-4 contra el Voltregà, ahir. Els roig-i-negre arribaven al duel després de caure per primera vegada al Palau d'Esports contra el Barça.

El partit contra el Voltregà no va ser gens fàcil. Els reusencs van començar per sota. El Voltregà va colpejar primer mitjançant un gol de Lluc Sitja. EL jugador local va superar Martí Zapater en l'enfrontament directe, però l'avantatge va durar poc. David Gelmà va aparèixer per empatar el partit amb un potent xut des de l'exterior. Amb el resultat igualat, el partit va anar al descans i així va seguir fins a gairebé les acaballes del partit.

El duel començava a endurir-se amb les faltes i Marc Julià va tenir una opció de falta directa, però no va estar encertat. L'olotí, però, es va redimir poc després amb una jugada personal passant per darrere de la porteria.

El gol va trencar la defensa local completament i Gelmà ho va aprofitar. Primer, amb un ràpid contraatac que va iniciar i finalitzar ell mateix i, després, va sentenciar marcant l'hat-trick. Amb aquesta victòria, el Reus Deportiu manté la quarta posició a l'OK Lliga.

tracking