Diari Més

Futbol femení

La FFB Reus es prepara per un duel en el cim contra el Levante Las Planas B

Les reusenques són les úniques que han pogut batre a l'equip de Sant Joan Despí aquesta temporada

Les jugadores de la Fundació Futbol Base Reus celebrant la darrera victòria.

La FFB Reus es prepara per un duel en el cim contra el Levante Las Planas BFEB Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus arriba a un dels punts marcats en vermell del calendari. Actualment, les noies entrenades per Marc Mestres són les líders de la categoria.

Les reusenques han superat gairebé a tots els seus rivals i només van fallar empatant un partit. Aquest dissabte, es juguen mig ascens perquè s'enfronten al segon en discòrdia, el Levante Las Planas B, que només ha perdut una vegada aquesta temporada i va ser, precisament, contra la Fundació Futbol Base Reus.

La Primera Divisió femenina està sent una lliga de dos. La FFB Reus lidera el grup amb 64 punts i el Levante Las Planas B és segon amb 63 punts. El tercer classificat és el Sants i té 48 punts. La classificació reflecteix completament la superioritat en el camp dels dos equips.

Tant el Reus com el Levante només han rebut 13 gols en tota la temporada i són els més anotadors amb 89 i 110 respectivament. Aquest dissabte a les 16.00 h. a Sant Joan Despí es donaran cita aquests dos equips en el cim de la categoria per jugar-se el lideratge.

«Nosaltres ens preocupem setmana a setmana. El nivell de la competició ens exigeix no fallar, així que el dissabte ens tocarà anar a guanyar», va destacar l'entrenador de l'equip reusenc, Marc Mestres. El tècnic va voler treure rellevància al partit considerant que «no és definitiu. La lliga no s'acaba el dissabte, però sí que podria ser un cop de moral important».

Com a filial d'un dels equips consolidats a la Primera Divisió absoluta del futbol femení, el Levante Las Planas B té el talent i les eines per fer-lo funcionar al màxim. En el partit d'anada, les de Sant Joan Despí es van posar 0-2 en qüestió de 20 minuts, però la tenacitat de les reusenques va fer que capgiressin el resultat amb un 3-2.

Aquella va ser l'única vegada que algú va fer sagnar el filial. D'aquesta manera, Mestres apunta les claus del partit seran «defensar el seu potencial ofensiu i aprofitar les ocasions que tinguem. Sabem que el Levante pateix quan se'l pressiona a dalt. En definitiva, el que guanyi serà el que menys errors cometi».

El d'aquest cap de setmana serà un duel que marcarà el lideratge de la categoria, però, més enllà d'això, es planteja com una gran festa del futbol: «Aquest cap de setmana anem amb tot: les jugadores, tant les convocades com les que no, el cos tècnic al complet i també tota l'afició que pugui venir», va assenyalar Mestres.

El duel de dissabte també serà l'enfrontament entre dues golejadores. Laura Casas, del Levante Las Planas B, és la més perillosa amb 24 gols mentre que la pólvora del Reus és Irati Lazcano, que acumula 18 gols. El darrer partit va comandar l'equip amb un pòquer de dianes en el duel del passat cap de setmana contra el Fontsanta-Majó B.

tracking