Diari Més

Esports

L'Open Reus Pro Pàdel es compromet amb el medi ambient

El torneig farà servir les pilotes produïdes per la startup catalana SustainaBalls que es dipositaran en punts de recollida selectiva perquè puguin regenerar-se

Punt de re

L'Open Reus Pro Pàdel es compromet amb el medi ambientAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Open Reus Pro Pàdel dona un pas endavant cap a la sostenibilitat i la cura del medi ambient amb la utilització de pilotes regenerades gràcies a la col·laboració amb la marca SustainaBalls.

SustainaBalls és el projecte d'una startup catalana que promou una solució al problema del malbaratament de pilotes i tubs en els esports de raqueta com el tenis i el pàdel. L'empresa es dedica a recuperar els tubs i les pilotes per a reutilitzar-los, contribuint a la reducció significativa dels residus.

Les pilotes que es fan servir en el torneig es dipositen en punts de recollida selectiva que s'han habilitat mitjançant uns contenidors específics a cada seu del torneig, perquè puguin tornar-se a regenerar, contribuint a l'economia circular i a la cura del medi ambient. En el decurs del torneig es reutilitzaran un total de 484 tubs de plàstic i 1452 pilotes.

L'ús d'aquest tipus de pilotes ha estat molt ben rebut pels jugadors i jugadores del torneig i pels propis clubs perquè el seu rendiment és molt elevat i iguala les característiques tècniques de les pilotes noves.

L'Open Reus Pro Pàdel, que organitzal'Ajuntament de Reus a través de la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure amb els clubs i centres de pàdel de la ciutat, disputa aquesta setmana i la vinent les seves finals a la pista que s'ha muntat a la plaça del Mercadal. El torneig s'ha concebut com una activitat prèvia al desembarcament a Reus, del 28 de març al 2 d'abril, de l'Open TAU Ceràmica Reus Costa Daurada, prova del calendari del World Padel Tour.

Tubo con pelotas Sustainaballs.

L'Open Reus Pro Pàdel es compromet amb el medi ambientAjuntament de Reus

tracking