Diari Més

El Nàstic torna al Nou Estadi amb un partit trampa contra el Calahorra

L'equip de la Rioja és el penúltim classificat, però arriba amb només una derrota en els últims sis partits

Nil Jiménez durant el primer partit al Nou Estadi de Dani Vidal com a entrenador grana.

El Nàstic torna al Nou Estadi amb un partit trampa contra el CalahorraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Dani Vidal torna al Nou Estadi Costa Daurada amb una nova final. Els grana juguen contra el Calahorra diumenge a les 17.00 h. i, malgrat que els de la Rioja són els penúltims classificats, la seva dinàmica positiva dels darrers resultats fa que el de diumenge sigui un partit trampa.

El Calahorra de Carlos Pouso només ha sumat una derrota en els últims sis partits. A més, ha aconseguit dues victòries a domicili i tres empats que els han permès aspirar a la salvació de la categoria. El conjunt de la Rioja és l'equip que menys ha marcat de tota la categoria amb només 20 gols a favor i gran part d'aquests es concentren en la seva referència a la davantera, Marcos Baselga.

El punta suma un total de vuit gols i quatre d'aquests han sigut en les últimes quatre jornades. Els de Carlos Pouso van fitxar de valent durant el mercat d'hivern i han reforçat la pólvora del seu atac incorporant un nou trident ofensiu. Davo Fernández, Pablo Sáenz i Oier Calvillo són els jugadors que acompanyen Baselga a l'atac i, amb ells, aprofiten més les oportunitats que el rival els ofereix.

L'estil del Calahorra és totalment oposat al que tenen el Barça Atlètic i la Real Sociedad B. Els dos filials apostaven per un joc vertical, ràpid i creat amb el joc associatiu del mig del camp i, en canvi, els de la Rioja són un equip que proposen ben poc. No ha canviat molt el joc del Calahorra del que es va veure en l'encontre d'anada.

Llavors, el partit va acabar en empat a zero. El Nàstic va ser incapaç de generar cap ocasió de gol i el Calahorra també va estar negat a l'atac. De la mateixa manera, aquest diumenge el conjunt rival buscarà un partit dur, de pilotades, poc joc, tancat en defensa i preparat per aprofitar els moments de desconnexió que puguin tenir els de Dani Vidal.

El duel de diumenge també servirà per provar la capacitat d'adaptació a diferents estils del nou Nàstic. Després de presentar una bona imatge duent a terme una estratègia concreta contra dos equips filials, els grana hauran de canviar l'estil i acceptar un paper més protagonista.

Amb Iñaki Alonso, el conjunt grana va haver d'assolir aquesta funció contra l'SD Logroñés i el Bilbao Athletic al Nou Estadi Costa Daurada i els dos partits van acabar amb empat a zero. Llavors, el Nàstic arribava a l'àrea rival, però no generava perill.

Ara, l'equip ha trobat el seu estil amb Dani Vidal i s'han mostrat punyents per les bandes buscant centres laterals. Contra el Barça, però, es va veure que, sense un davanter centre que els caci, les arribades no són suficients.

Dani Vidal no podrà comptar amb Marc Trilles i Ander Gorostidi per sanció i Guillermo Fernández serà dubte fins a l'últim moment. D'altra banda, Pablo Fernández continua recuperant-se de les seves molèsties. El tècnic tarragoní recuperarà a Marc Álvarez i Andrei Lupu.

tracking