Diari Més

El CBT vol allargar el somni del 'play-off' amb una victòria al Serrallo

Malgrat les lesions, sumen tres victòries seguides

El CBT torna a somriure i guanya contra el CB Navàs (61-67)

El CBT torna a somriure i guanya contra el CB Navàs (61-67)CBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT de Berni Álvarez necessita una nova victòria contra El Olivar aquest dissabte al Pavelló del Serrallo a les 19 hores si vol mantenir viu el somni del playoff. A cinc jornades pel final, els cebetistes es troben a tres triomfs de distància de la zona noble. El Barça és l'equip que la marca i, a banda d'un ple de victòries, els tarragonins necessiten que el filial blaugrana cedeixi més de la meitat dels partits que queden.

Si els cebetistes han demostrat alguna cosa aquesta temporada, és la capacitat de remar a contracorrent. Enguany no ha sigut el millor pel que fa a les lesions. Tugores, Vinós, Ewulu i, el recentment incorporat a la llista de baixes, Alex Doche, no podran jugar el que resta de temporada i, a més a més, Gerard Estebanell serà dubte de cara al partit de demà per una tendinitis al peroné. El darrer duel, les múltiples lesions van fer que Berni Álvarez només pogués comptar amb sis jugadors del primer equip i va haver de completar les rotacions amb jugadors del filial o de la base. Malgrat això, el CBT va aconseguir la tercera victòria seguida, una ratxa que els dona confiança.

«Venim d'una bona ratxa de resultats i haurem de ser molt conscients del tipus de partit que volem, controlant que necessita l'equip a cada moment. No cometre pèrdues i ser consistent en el rebot», va destacar Berni com a clau del partit.

Pel que fa al rival, el tècnic blau assenyala que «és un equip jove que ens exigirà molt físicament, Tenen molt bon ritme i talent. Haurem d'estar molt atents amb Langarita, que és el seu anotador referent».

tracking