Diari Més

El CP Calafell defensarà la segona plaça de l'OK Lliga contra el Liceo

Serà el tercer duel entre els dos equips en un mes

Martí Casas renova i seguirà al Calafell la pròxima temporada

Martí Casas renova i seguirà al Calafell la pròxima temporadaCalafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Calafell haurà de defensar la segona posició en el duel de demà a les 19.30 h. contra el Deportivo Liceo al Joan Ortoll. Aquest serà el tercer cop en un mes que s'enfronten ambdós equips.

Els calafellencs i els gallecs es troben en el mateix grup a la Champions i l'enfrontament directe va acabar amb una victòria per 3-4 del Liceo a l'anada i un empat per 4-4 a la tornada. Tenint en compte que el Calafell va guanyar el partit d'anada de l'OK Lliga en terres gallegues, la lluita entre els dos equips està totalment igualada. Els de Ferran López tenen les armes llestes per enfrontar-se als gallecs. De fet, tant el tècnic com Martí Casas van ser seleccionats aquesta setmana per l'OK Lliga com a l'entrenador i el jugador del mes. Casas és el màxim golejador de tota la competició amb 34 dianes i té en el punt de mira el Liceo. En els tres duels directes, només els ha marcat dos gols. Els gallecs el van saber aturar-lo així que Casas busca venjança.

Queden cinc partits per acabar la fase regular i el Calafell ha de jugar duels claus contra el Barça i el Reus Deportiu.

tracking