Diari Més

Dani Vidal: «Si l'equip segueix fent les coses així, ens allunyarem del descens»

L'entrenador grana recuperarà a Lupu i Guillermo per enfrontar-se al Calahorra, tot i que «segurament cap dels dos estigui per jugar els 90 minuts»

Imatge de Dani Vidal durant la roda de premsa prèvia al partit contra la Real Sociedad B.

Dani Vidal: «Si aconseguim la nostra millor versió, podem competir contra qualsevol»Arnau Montreal Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona rebrà diumenge alCalahorra, en el que serà el tercer enfrontament amb Dani Vidal com a primer entrenador a la banqueta grana. El tècnic, havalorat aquest divendres, en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament, el partit contra un dels rivals de la zona baixa de la categoria.

El tarragoní ha començat analitzant la dificultat del partit, que podria resultar un enfrontament 'trampa', ja que la situació classificatòria de l'equip navarrès no reflecteix els bons resultats que han tret les últimes setmanes:

«Cada partit té la seva dificultat.Calahorrano deixa de ser així. Diferent, però serà un partit complicat. Ells van fer una bona neteja al mercat hivernal, sobretot del mig del camp cap endavant, amb jugadors joves. Contraataquen molt bé, sortint amb molta energia i dels últims set partits només n'han perdut un, el que ja parla que competeixen molt bé tots els partits fins al final, i nosaltres haurem d'estar a molt bon nivell.»

Vidal també ha analitzat els seus dos primers partits com a primer entrenador grana i ha deixat clar els punts on creu que cal millorar de cara al matx de diumenge «Hem d'intentar cuidar els detalls. Hem minimitzat errors, però en l'últim partit una errada en defensa ens va costar un gol i la derrota, per tant, intentarem no fer-ne cap i afrontar el partit de la manera que hem treballat durant la setmana, sabent que el rival té unes característiques diferents i molt reconeixibles i sabent que ens tocarà tenir més pilota».

Les baixes en punta d'atac han estat un dels grans mals de les últimes setmanes. Vidal recuperarà dos efectius importants de cara al partit de diumenge, tot i que podrien no estar en la seva millor forma: «Si no passa res, demà recuperarem aLupuiGuillermo.Lupuha completat tota la setmana amb el grup iGuillermoesperem que demà pugui completar l'entrenament sencer. Això significa que segurament cap dels dos estigui per jugar els 90 minuts»

Vidal espera un partit on el Nàstic serà protagonista: «Seguirem amb la idea que estem mostrant. Volem jugar en camp rival, volem pressionar dalt i ser protagonistes. Segurament el rival d'aquesta setmana ens permetrà acumular més pilota i ens esperarà per córrer.»

L'entrenador grana s'ha mostrat satisfet amb el treballrealitzatfins al moment i ha declaratquenosesent pressionat per la proximitat amb el descens «Estem tranquils per la imatge de l'equip. El procés el marca el que veiem sobre el camp, i creiem que estem en el bon camí. Estem segurs que si l'equipsegueix fentles coses així, ens allunyarem del descens»

Finalment, els granes han comptat amb molta presència de futbolistes del filial i el juvenil aquesta setmana els entrenaments, «Tenim algun jugador més carregat del normal i sempre intentem prevenir lesions, i ho mitiguem beneficiant-nos de la pedrera. Tenen un nivell excepcional i estem molt contents amb ells».

tracking