Diari Més

Marc Montalvo perd protagonisme en el nou esquema d'Iñaki Alonso

El de Riudoms es va guanyar la titularitat amb Agné, però amb l'arribada de l'actual tècnic, ha començat els últims partits des de la banqueta

Imatge de Marc Montalvo durant un partit del Nàstic.

Marc Montalvo perd protagonisme en el nou esquema d'Iñaki AlonsoGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada d'Iñaki Alonso a la banqueta del Nàstic ha comportat canvis evidents en el sistema de joc. El de Durango ha deixat enrere el clàssic 4-4-2 de l'anterior tècnic Raül Agné i ha decidit implementar un 4-3-3, sumant més efectius a la medul·lar. L'aposta de l'entrenador grana ha sigut clara des de la seva estrena davant l'SD Logroñés, quan va donar a Montes Arce, Pedro del Campo i Ander Gorostidi les regnes del mig camp. Aquesta situació, però, ha deixat un gran damnificat, Marc Montalvo. El de Riudoms va ser titular, pràcticament indiscutible, en els últims partits de l'etapa Agné, però, amb el nou entrenador, ha perdut protagonisme. És habitual que, en moments complicats, quan es necessiti canviar la dinàmica d'un equip, el seu tècnic es decanti pels jugadors més experimentats i amb caràcter, que puguin aguantar millor la pressió. Montalvo és jove i, potser, encara no pot aportar en aquest sentit, però ja ha demostrat en diverses ocasions que està preparat per agafar més responsabilitats dins del camp.

Sense anar més lluny, la seva irrupció en el partit davant el Bilbao Athletic va suposar un gran impuls per al Nàstic. Els grana van tornar a mostrar signes de desconnexió durant la primera part, però amb l'entrada de Montalvo en el descans, els grana van trobar més clarividència en el joc. El de Riudoms va aportar equilibri als grana, es va mostrar segur en defensa i va ajudar l'equip a trobar la fluïdesa en atac.

Tot i que no és titular, Alonso continua comptant amb ell, ja que sempre és una de les primeres peces que surt des de la banqueta, sobretot quan l'objectiu és millorar la cara de l'equip.

Montalvo acumula 13 titularitats aquesta temporada, totes en la primera volta, ja que en aquesta segona encara no ha sortit d'inici en cap partit. L'inici de lliga no va ser fàcil per al jove jugador del Nàstic, perquè el doble pivot que formava amb Gorostidi no acabava de convèncer per la falta de contundència en defensa i la poca aportació que oferien en atac. El de Riudoms, però, amb el pas de les jornades ha donat una passa endavant, millorant notablement el seu rendiment al camp. De fet, abans del comiat d'Agné, era un dels jugadors més en forma de la plantilla.

Montalvo, que aquest curs ha marcat un gol, ja ha demostrat que està preparat per ser un jugador clau per al Nàstic aquesta temporada. El tècnic grana li està donant minuts, però el jove migcampista vol tornar a tenir un rol important i ajudar l'equip a assolir l'anhelat ascens a Segona Divisió.

tracking