Diari Més

Automobilisme

El 58è RallyRACC puntuarà per al 'Supercampeonato de España de Rallyes'

La cita tindrà lloc del 19 al 21 d'octubre a Salou i la Costa Daurada

El tram urbà del Rally es disputarà dissabte al Passeig Jaume I.

Afectacions al trànsit pel 57è RallyRACC Catalunya-Costa DauradaAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 58è RallyRACC Catalunya–Costa Daurada està inclòs aquesta temporada en el 'Supercampeonato de España de Rallyes' (S-CER), del qual serà la 8a de les 9 proves puntuables. El RallyRACC continuarà tenint la seva base organitzativa a la Costa Daurada, amb Salou i PortAventura World com a epicentres de la prova.

A l'espera de poder definir el programa-horari, la 58a edició tindrà lloc entre els dies 19 i 21 octubre i es disputarà íntegrament sobre superfície de terra. Encara que aquesta particularitat és una novetat en el context de les dues últimes edicions, és important recordar que entre els anys 2010 i 2019 el ral·li va tenir un itinerari mixt, amb trams cronometrats sobre terra i sobre asfalt. Les especials de terra d'aquelles edicions van ser molt apreciades per pilots i equips, la qual cosa serà de gran ajuda per al disseny del rutòmetre d'aquesta temporada.

Creat en 2019 per la RFEdA, el 'Supercampeonato de España de Rallyes' és el primer certamen mixt d'aquesta envergadura que es disputa a Espanya, reunint en el seu calendari competicions sobre totes dues superfícies. Pel seu caràcter prioritari participen en aquest campionat els principals pilots i equips del país. A més, el 58è RallyRACC també serà puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis i per al Volant RACC–Trofeu Mavisa, mentre que a nivell nacional puntuarà per a la Peugeot Rally Cup Ibérica, la Beca RTS Júnior i la nova Clio Trophy Spain Tierra.

tracking