Diari Més

Iñaki Alonso: «Hem de fer un pas endavant i anar pel partit de veritat»

El tècnic es va mostrar insatisfet i va dir que «tenim el fre de mà posat»

Imatge d'Iñaki Alonso durant un partit del Nàstic.

Iñaki Alonso: «Els filials són equips imprevisibles i que et poden pintar la cara»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic de Tarragona, Iñaki Alonso, va sortir molt insatisfet de l'empat del seu equip contra el Bilbao Athletic. El de Durango va destacar que «surto amb la sensació que hem de treure el fre de mà en alguns moments». Alonso va ser molt crític amb l'equip i va destacar que «hem de millorar molt més. A casa hem de ser un equip més agressiu i intens. De vegades semblava que nosaltres fóssim l'equip filial, havíem de ser més llestos en algunes situacions, però no hi ha cap excusa».

El tècnic també va assenyalar l'accidentat que va ser el partit: «Hem girat el joc de costat a costat per trobar espais i solucions i, quan millor estàvem, el partit s'ha convertit en una disbauxa, es va aturar en múltiples ocasions i això no ens ha afavorit», va destacar. De fet, a l'hora d'avaluar l'equip en aquest partit, Alonso va subratllar que «estem amb un sis, aprovat, però res més. Som un equip que ha de ser més dinàmic, buscar els espais. Aquesta era una de les claus del partit. Avui en dia, si jugues al peu, ets previsible». El tècnic va anar més enllà i va assenyalar que «en els entrenaments les coses flueixen. És quan arribem a l'escenari, amb el rival al davant, quan ens falta determinació, arribar a l'àrea i pressionar de veritat».

Pel que fa als lesionats, Alonso va destacar que «Lupu ha patit un traumatisme cranioencefàlic i l'enviarem a l'hospital per evitar riscos mentre que Manu García ha sentit molèsties a la cama i ha demanat el canvi ràpid». El Nàstic abandona el Nou Estadi i les dues pròximes setmanes seran fora de casa.

tracking