Diari Més

El talent i la individualitat del Bilbao Athletic amenacen el Nàstic

Tot i estar en descens, el filial basc va reviscolar la setmana passada amb una contundent victòria

En el partit de la primera volta, el Nàstic va empatar a zero sense gaudir d'oportunitats per marcar.

El talent i la individualitat del Bilbao Athletic amenacen el NàsticBilbao Athletic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic d'Iñaki Alonso encara no ha guanyat al Nou Estadi Costa Daurada. Aquest diumenge a les 17.00 hores gaudirà d'una nova oportunitat contra el Bilbao Athletic. Els grana s'enfronten a l'equip més golejat i el segon que menys marca de la categoria, però, malgrat el que indiquen les estadístiques, el filial basc va mostrar la setmana passada que ha reviscolat. Els petits lleons van canviar d'entrenador. Álex Pallarés va agafar les regnes de l'equip fa nou partits i, el darrer cap de setmana, va aconseguir la primera victòria. Després de tres mesos sense guanyar, els de Lezama van superar l'UD Logroñés per un contundent 3-0 que va demostrar la qualitat individual dels joves.

Malgrat que sembli un rival assequible, el Bilbao Athletic ha mogut fitxa aquest mercat d'hivern per canviar la situació i ho està aconseguint. Els de Pallarés es van reforçar amb quatre jugadors. Entre aquests, Urko Izeta, un dels pitxitxis de l'Amorebieta amb 7 gols que ara els fa amb la samarreta blanc-i-vermella. Aquesta qualitat a la davantera se suma als jugadors que van donar més d'un maldecap a la visita que el Nàstic va fer el mes de novembre.

En el partit a Lezama els grana van acabar empatant a zero un duel en el qual l'equip que més va atacar va ser el Bilbao Athletic. Adu Ares i Luis Bilbao a les bandes van dificultar molt la feina de Pol Domingo i Joan Oriol. Els seus punts forts són la qualitat en les jugades individuals i la seva capacitat de trencar línies i sortir ràpid al contraatac.

No s'ha d'oblidar en cap cas que, malgrat la seva posició a la classificació, són jugadors que en un futur pròxim es trobaran jugant a Primera Divisió amb la samarreta del primer equip. La victòria de la setmana passada els ha donat la confiança necessària per ser un rival a tenir en compte.

Pel que fa al Nàstic, Iñaki Alonso podrà comptar per primera vegada amb Pablo Fernández. Després de complir els quatre partits de sanció, el jugador asturià podrà tornar a trepitjar la gespa per demostrar que, fins a la seva expulsió, era el jugador més destacat de la plantilla.

tracking