Diari Més

El CBT buscarà mantenir la progressió malgrat la dura baixa d'Ousmane

Els de Berni juguen contra l'Helios, el cuer

Imatge del primer partit que va enfrontar el CBT amb l'Helios.

El CBT buscarà mantenir la progressió malgrat la dura baixa d'OusmaneCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT de Berni Álvarez s'haurà de tornar a aixecar aquest cap de setmana en el seu duel contra l'Helios, el cuer del grup C-2 de la Lliga EBA. Aquesta no està sent la millor temporada dels tarragonins pel que fa a la relació amb les lesions. Primer Dani Tugores, després la recaiguda de Víctor Vinós, la marxa de Nico Domínguez, la posterior lesió de Larry Ewulu i el darrer cap de setmana la caiguda d'Osumane N'Dour.

Aquesta última baixa és bastant sensible. Des de l'arribada del jove cebetista, l'equip de Berni Álvarez va començar un ascens meteòric tant a la classificació com en el seu nivell sobre la pista. Sense N'Dour, a banda de perdre els 18 punts i 11 rebots totals de mitjana per partit que els assegurava el jugador, també reben un cop de l'ànim general a l'equip. Els de Berni Álvarez van tallar la seva ratxa de victòries la setmana passada i, aquesta, buscaran recuperar el camí a la victòria. El rival ajuda i és que l'Helios és el cuer amb només una victòria. Malgrat això, el tècnic blau va destacar que «serà un equip que ens posarà les coses complicades, van tenir el partit guanyat en diversos trams contra el CB Valls i el Santfeliuenc. Tot i que al final van perdre, els van posar contra les cordes».

Pel que fa al seu equip, Berni Álvarez va destacar que «hem de tornar al que fèiem, i intentar recuperar les bones sensacions d'abans de dissabte passat. Hem de ser millors a la defensa de l'u contra u i lluitar el rebot amb més intensitat».

A banda del partit contra l'Helios, està previst que N'Dour es perdi també els duels contra el CB Igualada, el Santfeliuenc i, potser, també el del CB Navàs. Aquests partits podrien ser decisius en la lluita pel somni d'aconseguir la segona posició, un camí que cada vegada està més disputat tot i que era gairebé impensable fa uns mesos.

tracking