La Fundació Futbol Base Reus 'A' s'emporta el derbi contra el CD Riudoms (1-6)

Aquesta victòria manté a les reusenques en la cinquena posició de la Primera Divisió Femení Infantil

Lola Montañés va marcar un hat-trick.

La Fundació Futbol Base Reus 'A' s'emporta el derbi contra el CD Riudoms (1-6)Cedida

La Fundació Futbol Base Reus 'A' es va emportar ahir el derbi davant el CD Riudoms 'A' amb un contundent 1-6, en el partit corresponent a la jornada 15 de la Primera Divisió Femení Infantil.

El partit, que es va disputar a l'Estadi Municipal de Riudoms, va comptar amb bons moments per part dels dos equips, que estaven ben situats al camp. Un gol matiner de Laia Domínguez al minut 8 va avançar a les locals en el marcador. Poc després, però, va empatar Lola Montañés. Al minut 24, la Fundació Futbol Base Reus 'A' va aconseguir remuntar amb un gol de Lis Toldra. Les roig-i-negre van ampliar la distància amb el segon gol de Lola Montañés al minut 32 i un altre de Maria Espada al 37, que donava tranquil·litat a l'equip amb l'1 a 4.

Nora Aouahoud es va afegir a la festa marcant el cinquè gol i Lola Montañés, amb una bona centrada de Maria Espada, va completar el seu hat-trick col·locant el definitiu 1-6 en el marcador. Amb aquesta victòria, la Fundació Futbol Base Reus 'A' es troba amb 29 punts a la classificació, aferrant-se a la cinquena posició.