Diari Més

Iñaki Alonso: «Ha sortit la versió competitiva i solidària de l'equip»

Va lamentar no matar el partit amb un tercer

Imatge d'Iñaki Alonso al Nou Estadi.

Iñaki Alonso: «Ha sortit la versió competitiva i solidària de l'equip»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Nàstic de Tarragona, Iñaki Alonso, va aconseguir la primera victòria a la banqueta del Nàstic com a visitant. El de Durango va destacar que «aquest camp exigeix competir i crec que l'equip a la primera part hem tingut accions per sortir 0-3».

El conjunt grana es va trobar molt efectiu amb les ocasions que va tenir, però va acabar patint més del compte després del gol d'Etxaniz. «L'Intercity s'ha centrat a l'atac i nosaltres volíem acabar de matar el partit en un contraatac, però no hem estat fins», va concretar Alonso.

L'equip va tenir alguna ocasió per matar el duel, però no va sortir: «a la mitja part vaig dir que si volíem guanyar havíem de fer el tercer, però finalment va sortir la versió competitiva, solidària i patidora de l'equip per aconseguir la victòria», va mencionar Alonso. Aquesta versió va agradar al tècnic grana i va assenyalar que «Aarón Rey ha fet un partit molt sacrificat, generant segones jugades i Guillermo s'ha barallat amb tots els defenses, tots dos han tingut un partit a destacar».

D'altra banda, també va confirmar que l'absència de Joan Oriol a l'onze era per molèsties: «des de la Copa del Rei i del Balears que arrossega molèsties. Nil l'ha substituït i ha complit, per això vull a tota la plantilla llesta».

tracking