Diari Més

L'Intercity, el candidat a tot en descens, presenta un partit trampa

El Nàstic necessita una victòria contra un rival en hores baixes, però té una plantilla molt potent

Els defensors grana van patir de valent en el partit d'anada contra la velocitat de l'atac del rival.

L'Intercity, el candidat a tot en descens, presenta un partit trampaNàstic/ Joan Baseda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic d'Iñaki Alonso necessita començar a sumar de tres en tres aviat. Després d'una setmana d'entrenaments i adaptació, els grana tenen una nova prova per mostrar la millora de l'equip el diumenge a les 17.00 hores contra l'Intercity. Els tarragonins es trobaran un partit trampa contra un equip que ara mateix està en posicions de descens, però que té una plantilla amb potencial per lluitar per l'ascens.

L'Intercity va formar un equip ple de jugadors de renom a cop de talonari el darrer estiu. El conjunt, entrenat per Gustavo Siviero, va passar com un tren de mercaderies per damunt del Nàstic en el partit d'anada. Xemi Fernández per partida doble i Jon Etxaniz van ser els botxins d'un partit en el qual la defensa grana va ser foradada per complet pels contraatacs alacantins.

Malgrat la gran plantilla que té, l'Intercity va caure en picat per una mala dinàmica de resultats que el van deixar en zona de descens des de la dotzena jornada. Des de llavors, només van sortir del precipici durant una jornada, però immediatament van tornar a les posicions de descens. El gran problema dels de Gustavo Siviero és guanyar fora de casa. De fet, no ho aconsegueixen des de la victòria contra el Nàstic. L'acumulació d'empats i les derrotes com a visitant han deixat l'equip en una zona perillosa, però això no significa que sigui fàcil. A l'Estadio Antonio Solana no perden des del mes de novembre, pel que fa a la lliga. L'últim equip que va guanyar al seu estadi va ser el FC Barcelona a la Copa del Rei en un sorprenent partit que va acabar 3-4. Oriol Soldevilla va ser el jugador destacat després d'empatar el duel en tres ocasions.

El seu jugador més en forma és Guillem Jaume. El lateral de Torreforta acumula dos partits consecutius marcant i s'ha colat com un dels seus pitxitxis. El tarragoní suma profunditat a un equip perillós en les transicions.

Pel que fa al Nàstic, Iñaki Alonso podrà comptar amb Andrei Lupu a la davantera i Pablo complirà l'últim partit de sanció. Després de setmana i mitja de treball, s'espera que l'equip faci un pas endavant en l'aspecte ofensiu.

tracking