Diari Més

Iñaki Alonso: «L'Intercity ens exigirà molt, així que hem de fer un pas endavant en tots els aspectes»

El tècnic de Durango va destacar que l'equip progressa adequadament en els seus conceptes

Iñaki Alonso: «No hem sigut tan protagonistes en el joc com devem ser»

Iñaki Alonso: «No hem sigut tan protagonistes en el joc com devem ser»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les jornades passen i el Nàstic necessita resultatsimmediats. Aquesta màxima la va reconèixer el tècnic del Nàstic, Iñaki Alonso, que va destacar que «anem progressant adequadament, però no podem perdre el temps perquè cada partit que passa no torna. No tornarem a jugar contra l'SDLogroñési aquest diumenge serà l'última vegada de la temporada que enfrontarem l'Intercity, així que hem d'estar preparats per a competir».

Ha passat més d'una setmana de l'arribada de l'entrenador a l'entitat grana i Alonso va reconèixer que «treballem en la capacitat d'ambició ideterminacióque un equip ha de tenir.Hemde ser capaços d'arribar a l'àrea amb més gent i proposar perquè les coses no arriben per casualitat, s'ha d'anar a buscar-les». Els grana jugaran contra un equip ple de jugadors de renom. Alonso els va descriure com «un equip amb grans capacitats que va competir fins al final contra el Barça a la Copa del Rei. El rival ens exigirà molt, tots ens juguem els objectius i volem estar a dalt a la classificació, així que hem de fer un pas endavant en tots els aspectes per poder guanyar».

Pel que fa a les baixes, Alonso va mencionar queAarónReyi Marc Fernández han treballat amb prevenció aquests darrers entrenaments per molèsties físiques i que la disponibilitat deLupuestà pendent d'un diagnòstic que es donarà durant el dia d'avui, malgrat que el davanter ha entrenat amb regularitat la resta de la setmana amb l'equip.

tracking