El Reus Deportiu s'estrena a Europa amb una victòria dominant (4-2)

Julià i Aragonès van ser els botxins del partit

Els roig-i-negres van aprofitar els dos penals per tancar el duel.

El Reus Deportiu s'estrena a Europa amb una victòria dominant (4-2)Olívia Molet

El Reus Deportiu va estrenar-se a la Champions per la porta gran. Els de Jordi Garcia van superar el Saint Omer francès per 4-2 en un partit que va destacar per la intensitat i les faltes. Marc Julià i Sergi Aragonès, els dos per partida doble, es van encarregar de trencar el duel.

El Reus sabia que no podia fallar a casa i, en el segon minut, Marc Julià va anar per feina i va marcar el primer gol del partit amb una excel·lent jugada individual. Ell mateix es va plantar dins de l'àrea i va trobar el forat entre les cames de dos defensors per perforar la porteria rival.

El Saint Omer va mostrar el seu carisma aviat. Després del gol, van agafar les regnes del partit i van pressionar la porteria de Martí Zapater amb jugades ràpides. En una d'aquestes, el Reus Deportiu va cometre penal i Marçal Cuenca no va perdonar. El jugador barceloní, capità de l'equip francès, va igualar un encontre que, a poc a poc, anava guanyant intensitat. Després del moment de rauxa francesa, el Reus va tornar a dominar el partit i, gràcies a una falta del porter francès, Marc Julià va poder gaudir de la seva especialitat: la falta directa. L'estrella roig-i-negra va marejar el meta per marcar el 2-1 que es va mantenir fins al descans, malgrat que Checco Compagno va tenir una directa a l'últim minut.

El Reus va pujar una marxa en el segon temps. El partit es disputava a l'àrea contrària i les faltes no van trigar a arribar. Sergi Aragonès va ser l'encarregat de rematar el partit amb dos penals. El primer, va ser un xut ras i amb classe que va sorprendre el porter i, el segon, va anar per l'escaire. Guido Pellizzari va marcar el 4-2 per donar més emoció al duel, però el partit no va admetre més moviments al marcador i el Reus va certificar la primera victòria a Europa.