Diari Més

Pàdel

La plaça de la Mercadal de Reus tornarà a acollir una pista per a l'Open Reus Pro Pàdel

Els diferents clubs esportius de la ciutat acolliran tornejos cada cap de setmana

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb la padelista Ari Sánchez i el regidor d'Esports, Pep Cuerba.

La plaça de la Mercadal de Reus tornarà a acollir una pista per l'Open Reus Pro PàdelOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Mercadal de Reus tornarà a omplir-se d'esport amb una gran pista de pàdel amb motiu de l'Open Reus Pro Pàdel. De la mateixa manera que va tenir lloc l'any passat, enguany l'Ajuntament de Reus escalfarà motors per l'arribada del World Padel Tour amb diferents tornejos en els clubs esportius de la ciutat. L'any passat va ser tot un èxit, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, va assenyalar una participació de 800 persones. El premi és el mateix, els guanyadors de les finals aconseguiran una entrada gratuïta per veure el WPT.

L'Open Reus Pro Pàdel tindrà la mateixa estructura de l'any passat. Durant els caps de setmana de l'11 de febrer al 12 de març es duran a terme diferents tornejos organitzats pels diferents clubs esportius de la ciutat. Les competicions es dividiran en categories masculines i femenines i l'emparellament estarà vinculat al nivell dels participants per garantir una competició més igualada. Com a principal novetat d'enguany, també s'inclou el torneig Kids que es durà a terme del 4-5 de març a les instal·lacions del Pare Manyanet. En aquesta opció, joves d'entre 7 i 17 anys podran participar en un quadre dividit en 4 categories mixtes. Aquest torneig també tindrà la seva final a la plaça de la Mercadal.

Calendari Oficial:

L'Open Reus Pro Pàdel s'organitza des dels clubs i centres de pàdel de la ciutat que en seran la seu: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

Les dates dels tornejos són les següents:

Global Pàdel : 11 i 12 de febrer

Club Tennis Reus Monterols : 25 i 26 de febrer.

Reus Deportiu, Reus Ploms i Club Pàdel Manyanet: 4 i 5 de març

Indoors Reus : 11 i 12 de març

Finals: del 10 al 26 de març a la plaça del Mercadal

Tothom que estigui interessat a participar en l'Open Reus Pro Pàdel ho podrà fer a partir del 25 de febrer a la pàgina web de Reus Esport. Les persones són lliures de participar en tants tornejos com vulguin, sense restricció, si no arriben a cap final.

tracking