Diari Més

Iñaki Alonso: «No hem sigut tan protagonistes en el joc com devem ser»

El tècnic de Durango entén el nerviosisme que es va viure a la grada del Nou Estadi i es va posar mans a l'obra a preparar el següent partit

Iñaki Alonso: «No hem sigut tan protagonistes en el joc com devem ser»

Iñaki Alonso: «No hem sigut tan protagonistes en el joc com devem ser»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iñaki Alonso es va estrenar a la banqueta del Nàstic de Tarragona amb un insuls empat. El tècnic basc no va fer bona la dita 'entrenador nou, victòria segura' i va completar el seu primer examen amb un 0-0 contra l'SDLogroñés.

En la roda de premsa prèvia, el tècnic va indicar que volia un Nàstic «reconeixible, ambiciós, solidari i que busqui al rival» i els grana es van quedar lluny de mostrar una imatge amb aquests ideals. El tècnic basc va assenyalar que «el canvi de l'estil de joc era radical i a més jugàvem contra un equip que sabia que ens faria patir, però volia valorar de què estem fets». El de Durango, però, fa un balanç positiu i va destacar que «he vist que som capaços de patir plegats, que quan un té una errada, el company l'ajuda». D'altra banda, Alonso també va ser crític i va subratllar que «l'equip ha estat espès en l'aspecte ofensiu. No hem sigut tan protagonistes com devem ser».

Alonso va agafar la direcció de l'equip de la setmana i va donar-li una volta a l'estil de joc del Nàstic. Els jugadors no es van acabar d'adaptar al nou sistema i el basc també va detectar que «he vist moments on falta aquest punt d'atreviment i confiança. Necessitem tenir seguretat en el terreny de joc». Pel que fa a l'adaptació del sistema, Iñaki Alonso va indicar que «els laterals han d'agafar més profunditat, també hi ha coses a millorar en el centre del camp i, sobretot, el perquè centrem la pilota a l'àrea tan poques vegades».

Un dels punts principals que li falta al Nàstic, segons la visió del tècnic basc, és la confiança. «El resultat i la confiança van plegats. A la part ofensiva, jugadors tenen molta llibertat i se l'han de creure. Necessitem fluïdesa i arriscar. Tenim jugadors de qualitat, ho han mostrat en dues accions, però necessitem que siguin més freqüents».

El tècnic també es va voler dirigir respecte al nerviosisme que es va veure a la graderia del Nou Estadi Costa Daurada.: «És normal, jo hauria reaccionat igual. Això d'entrenador nou, victòria segura amb mi no ha passat mai. Això va de confiança, actitud, passió, futbol i joc. Hem deseguirinsistint i aquesta setmana tenim més temps per treballar de cara al pròxim duel», va sentenciar Alonso.

tracking