Diari Més

L'SD Logroñés batejarà Iñaki Alonso a la banqueta d'un Nàstic necessitat

Els de Raúl Llona tenen un joc alegre, ofensiu i perillós en les transicions, però pateixen en defensa

Josema va marcar el gol de la victòria en el partit de la primera volta.

L'SD Logroñés batejarà Iñaki Alonso a la banqueta d'un Nàstic necessitatSD Logroñés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic d'Iñaki Alonso s'estrena diumenge contra l'SD Logroñés a les 12.00 hores al Nou Estadi Costa Daurada. El destí és capritxós, perquè el rival que batejarà el tècnic de Durango és el mateix que va salvar Raül Agné a la banqueta a la desena jornada de competició.

El Nàstic va assaltar Las Gaunas gràcies a dues jugades a pilota aturada. Tot i això, el partit va ser llarg i amb dues cares diferenciades. El conjunt grana va patir les escomeses de l'SD Logroñés, un rival que actualment es troba per sobre a la classificació.

El tècnic de la Rioja, Raúl Llona, té lligams amb Iñaki Alonso. Llona va substituir a la banqueta Alonso a càrrec de l'Alavés B durant l'any 2021. Pel que fa a l'estil del rival, l'SD Logroñés manté la seva personalitat d'equip alegre que vol ser protagonista en els partits. És un club en el qual el col·lectiu és més fort que les individualitats, tot i que jugadors com Diego Esteban, Iker Unzueta i Santi Samanes s'estableixen com els principals punyals. De fet, el primer va ser qui va marcar en el partit disputat a Logroño.

L'SD Logroñés és un equip perillós en les transicions. Durant la primera volta va enxampar la defensa grana descol·locada després d'un ràpid contraatac. De fet, també s'han de tenir en compte les segones jugades, perquè els seus migcampistes, com Castri i Emilio Lozano, no dubten a rematar a porta si troben un forat a la frontal de l'àrea.

La principal debilitat de l'equip de Llona la comparteix amb el Nàstic. Els de Logronyo són poc contundents a les àrees, sobretot en l'aspecte defensiu. Durant la temporada, ha sigut habitual veure els de Llona que, tot i tenir bones opcions ofensives, malbarataven el seu avantatge amb errades defensives. L'SD Logroñés arriba a Tarragona amb totes les armes preparades i en bona dinàmica. Tot i ser un equip que aspira a la permanència, ha millorat els números respecte a la temporada passada. Els dos últims partits, però, va acabar en derrota i empat.

Els grana volen fer valer la dita: entrenador nou, victòria segura. El de Durango recupera a Eric Montes Arce. Pel que fa a les baixes, Trilles i Pablo Fernández no podran disputar el duel i Lupu és dubte, depèn de l'evolució.

tracking