Diari Més

Iñaki Alonso: «Vull un Nàstic ambiciós, reconeixible, solidari i que busqui al rival»

El tècnic grana no podrà comptar amb Marc Trilles, Pablo Fernández i esperarà a Lupu, amb unes molèsties, fins al darrer moment

Imatge d'Iñaki Alonso durant la roda de premsa.

Iñaki Alonso: «Vull un Nàstic ambiciós, reconeixible, solidari i que busqui al rival»Arnau Montreal Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou entrenador del Nàstic de Tarragona, Iñaki Alonso, ha manifestat, en la roda de premsa prèvia al seu primer duel de lliga amb el Nàstic, que tindrà lloc aquest diumenge a les 12.00 hores davant l'SD Logroñes, que espera que el seu equip sigui «ambiciós, que vagi a buscar al rival i que sigui reconeixible i solidari». De fet, el tècnic grana ha destacat que, «quan un entrenador arriba a meitat de setmana, és important que afició i equip siguem un, perquè estarem a prop de veure un bon Nàstic».

Així doncs, Alonso ha explicat que té clar «al 90%» quins jugadors sortiran d'inici i ha exposat que«tinc algun dubte que dependrà de les sensacions finals. Ells han de ser protagonistes en els entrenaments i demostrar que volen jugar». Sobre el rival, l'SD Logroñés, el tècnic grana ha indicat que «és un equip atrevit i que juga bé. No té la pressió del Nàstic i això es nota».

Finalment, pel que fa a l'estil que vol imposar al Nàstic,Iñaki Alonso ha manifestat que, per sobre de tot, «vull guanyar». Per aquest motiu, ha indicat que «crec en els equips que estan equilibrats, però que tiren cap endavant», ja que, segons explica, «per a aconseguir els objectius cal anar a per ells. Per si sols, no vindran».

tracking