Diari Més

El Nàstic regalarà una samarreta a cada soci que en porti un de nou

'#Destí2Avolta' és la campanya d'abonaments

Els nous socis podran gaudir de 10 partits de Primera RFEF.

El Nàstic regalarà una samarreta a cada soci que en porti un de nouGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va presentar ahir la campanya d'abonaments de cara a la segona volta del campionat de Primera Federació, començant amb el partit de diumenge contra l'SD Logroñés.

A la nova campanya #Destí2Avolta, els nous socis podran presenciar un total de deu partits al Nou Estadi Costa Daurada amb preus a partir de 60 euros. El principal incentiu de la nova campanya és que l'entitat grana regalarà samarretes si un soci porta un nou abonat. D'aquesta manera, tant el soci del Nàstic com la nova alta podran gaudir d'una samarreta oficial d'aquesta temporada.

Els preus dels abonaments són de 60 euros a la Grada d'Animació Juvenil, 80 euros, a les zones de Gol Nord o Gol Sud, 100 euros, a Preferent i 140 euros, a Tribuna.

Les noves altes com a soci grana es podran formalitzar online i a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada, obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 hores i de 16 a les 19 hores, mentre que els dies de partit, estan obertes des de dues hores abans de l'inici. Aquesta campanya està vigent fins al 10 de febrer.

tracking