Diari Més

El CBT posarà a prova el seu gran estat de forma contra el Barça

Guanyar situaria els blaus a la lluita per l'ascens

Un moment del partit del CBT a la pista del Martinenc.

El CBT aconsegueix la cinquena victòria consecutiva a la pista del Martinenc (70-82)CBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT de Berni Álvarez té aquest diumenge el test de nivell més dur de la temporada: enfrontant-se al Barça. Els cebetistes es troben en un gran estat de forma, de fet, són el segon equip de la lliga, amb el primer classificat, que més victòries encadena, amb un total de cinc.

Alguna cosa va canviar des de la dura derrota contra el Roser al pavelló del Serrallo. El 19 de novembre, els de Berni Álvarez van caure de forma contundent davant la seva afició per 55-83. El partit va ser per a oblidar, però des de llavors, l'equip ha aconseguit fer un pas endavant i no ha tornat a perdre. Els de Berni Álvarez s'han catapultat des de la desena posició a la quarta, superant les adversitats que ha patit la plantilla amb les lesions de Tugores, Vinós i Ewulu i la partida de Nico Domínguez.

Aquest cap de setmana tenen l'oportunitat d'escurçar distàncies. El Barça, segon classificat, va caure contra l'Igualada la darrera jornada i, si els blaus també aconsegueixen la gesta, se situarien a un triomf de l'objectiu. En aquest grup les places de promoció es venen cares. El CB Valls també hi lluita, però els tarragonins poden donar un cop a la taula.

tracking