Diari Més

Pàdel

Reus serà la primera aturada del World Padel Tour 2023 a Espanya

La competició arribarà a la ciutat del 27 de març al 2 d'abril

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, signant l'acord.

Reus es convertirà enguany en la primera aturada del World Padel Tour a EspanyaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus tornarà a acollir enguany una aturada delWorldPadelTour. La capital del Baix Camp serà la primera aturada de la competició a Espanya i cinquena a nivell internacional. El TAU Cerámica Reus-Costa Daurada Open 2023 es disputarà a la ciutat del 27 de març al 2 d'abril amb el Pavelló Olímpic com a pista central de l'esdeveniment . El torneig, que serà el cinquè de la temporada i el primer a l'Estat Espanyol tindrà una durada de 8 dies amb la disputa de 150 partits oficials, amb quadres de competició d'eliminació directa, on 72 parelles masculines i 48 de femenines -240 esportistes en total- es disputaran el trofeu de guanyador i la màxima acumulació de punts per optar a ocupar els primers llocs del rànquing mundial.

Aquesta renovació per segon any consecutiu respon a l'èxit de la darrera edició i que, en paraules de l'Ajuntamentde Reus, va significar un impacte econòmic d'uns 1'5MEURi també un impacte social a través de les més de 5,4 milions de visualitzacions del torneig en tot el món. L'actual número 2 del món i reusenca, AriSánchez, és de nou l'abanderada d'aquesta provai comptaràde nou amb el suport dels reusencs per poder emportar-se un títol a la seva casa que no va poder aconseguir l'any passat. L'aportació econòmica és de 200.000 euros, import que serà sufragat al 50% per les administracions involucrades, en aquest cas l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona a través del seu Patronat de Turisme, a més dels patrocinadors locals. La iniciativa compta amb el suport d'entitats esportives i organitzacions empresarials com ara PIMEC o la Cambra de Comerç de Reus.

El Pavelló Olímpic de Reus i elpolilleugerJoan Rebull repetiran com escenaris escollits per desenvolupar el torneig. A més, també s'espera el retorn de l'Open Reus Pro Pàdel com a un petit torneig previ alWorldPàdel Tour i, de nou, amb una pista instal·lada a la plaça Mercadal.

Com a una de les principals novetats respecte a l'anterior edició, des de l'organització s'ha fet una equiparació econòmica respecte als premis entre elspadelistesmasculins i femenins.

Des del consistori obren la portaal fet queReus es converteixi en una aturada habitual delWorldPadelTour, però el regidor d'Esports, PepCuerba, va reconèixer que l'organització d'enguany «ha costat una mica més, però volem que elWPTacabi amb el regust de l'any passat de fer-ho bé i que pugui tornar en els pròxims anys».

En aquest sentit, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va destacar que en aquest segon any Reus «torna a jugar la primeradivisió del món del pàdel, gràcies a l'emoció i la passió de tota la ciutat i els seus clubs esportius».

tracking