Diari Més

Així serà el Nàstic d'Iñaki Alonso: un equip ofensiu i valent

L'entrenador de Durango dirigeix el primer entrenament avui i es prepara pel partit de diumenge

El tècnic grana Iñaki Alonso.

Un Nàstic ofensiu i valent: l'estil d'Iñaki Alonso, el nou tècnic granaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va anunciar ahir de forma oficial l'entrada de Iñaki Alonso a la banqueta grana. El tècnic va signar un contracte fins al final de la temporada i una més d'opcional. L'objectiu és clar: l'ascens a Segona Divisió. D'aquesta manera, s'inicia una nova era als comandaments de l'equip i amb un estil diferent.

Iñaki Alonso ha tingut una llarga trajectòria en el qual destaquen haver aconseguit tres ascensos de categoria. Dos d'aquests van ser a Segona Divisió. El de Durango va pujar al Real Unión l'any 2008 i també va destacar per eliminar aquesta mateixa temporada el Real Madrid a la Copa del Rei. Amb el Real Murcia va aconseguir l'èxit l'any 2011. El seu últim ascens va ser amb l'Alavés B l'any 2018. Com a curiositat, en la seva etapa en el filial basc va coincidir amb els grana Andrei Lupu i Alexandru Tirlea.

La seva última aventura va ser al Deportivo Saprissa, l'equip amb més renom de Costa Rica, on va dirigir un total de 23 partits. Aquesta temporada, el tècnic basc ja s'ha encarregat de seguir alguns partits del Nàstic, com per exemple va estar present en el duel contra la Real Sociedad B i el Calahorra, entre d'altres.

Iñaki Alonso busca que el seu equip sigui el protagonista del partit. La seva aposta és un futbol ofensiu, valent i que proposa idees, en comptes d'esperar al rival. Els seus esquemes de joc més utilitzats són el 4-3-3, 4-4-2 i 4-2-3-1, tot i que en més d'una ocasió s'ha declarat un entrenador obert i que s'adapta als jugadors que té disponibles a l'hora de formular l'esquema.

El cos tècnic d'Iñaki Alonso el completaran Joan Torné, Dani Vidal i Manolo Oliva, l'equip que va tenir Agné i que la directiva grana posava com a condició a l'hora de contractar al nou tècnic. A més, Alonso arriba acompanyat per unhomede confiança. Fernando Alonso completaràel cos tècnic del Nàstic com aanalista tècnic.

Amb l'arribada del de Durango, el Nàstic es prepara per reforçar la plantilla aquest mercat d'hivern amb un o dos jugadors per reforçar la zona amb un migcampista creatiu i un central, fet que podria també provocar alguna sortida.

El seu primer contacte amb la plantilla serà avui. Els jugadors tindran el primer entrenament sota les ordres d'Alonso i començaran a preparar-se de cara al duel d'aquest cap de setmana contra l'SD Logroñés. El duel d'aquest diumenge a les 12.00 hores al Nou Estadi Costa Daurada serà el partit de presentació d'Iñaki Alonso davant l'afició grana i el tècnic buscarà estrenar-se amb una victòria.

tracking