Diari Més

Snowboarding

Núria Castán es prepara per iniciar la temporada a la Freeride World Qualifier

La primera cursa de la d'Almoster serà a França

Núria Castán en plena baixada en una prova de l'any passat.

Núria Castán es prepara per iniciar la temporada a la Freeride World QualifierDanielbear Photography

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rider Núria Castán està preparada per a l'inici de la nova temporada del Freeride World Tour. El seu primer objectiu serà afrontar la cursa del Freeride World Qualifier, el torneig que dona accés al World Tour. Aquesta primera parada tindrà lloc aquest cap de setmana a Les Arcs, França, si les condicions meteorològiques són les adequades per a la competició. Castán torna després de deu mesos de recuperació després de trencar-se el turmell el passat mes de febrer al Canadà, el dia abans de la competició del Freeride World Tour a Kicking Horse.

La d'Almoster ha estat entrenant sense descans a Innsbruck, Àustria, on resideix des de ja fa dos anys. El seu objectiu és fer un bon paper al llarg de la temporada que permeti classificar-se per al Freeride World Tour. La rider vol demostrar tot el seu potencial per tornar a dalt de tot del freeride internacional. Inicialment, la temporada de competicions havia de començar a Kappl, Àustria, però, a causa de la falta de neu, s'ha posposat fins a l'últim cap de setmana de gener.

La rider d'Almoster està preparada per fer front a les competicions i afirma que es troba en molt bones condicions físiques. «La recuperació ha estat molt positiva. Tinc ganes de gaudir i explorar el meu esport, tant a competicions com a diferents àmbits i terrenys. Em prenc aquesta temporada com un moment de tranquil·litat i reflexió en el qual busco recuperar les bones sensacions sobre la taula i en competició, així com aprofundir en la meva tècnica d'snowboard a alta muntanya i créixer tècnicament en la modalitat de freestyle», va destacar.

tracking