Diari Més

Cros

Mireia Guarner guanya la plata al Campionat de Catalunya de Cros

La tortosina suma mèrits per anar convocada amb la Federació Catalana al torneig estatal

MIreia Guarner guanya la plata al Campionat de Catalunya de Cros

MIreia Guarner guanya la plata al Campionat de Catalunya de CrosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'atleta tortosina Mireia Guarner ha estat segona absoluta al Campionat de Catalunya de Cros celebrat aquest diumenge a Mataró. La vinallopenca ha completat els gairebé 10km del circuit clàssic del Maresme amb solvència, sempre en posicions capdavanteres, per acabar pujant al segon calaix del podi. La victòria a la cursa absoluta femenina ha estat per a Douae Ouboukir i el podi l'ha completat Laura Rodríguez. Guarner va completar la prova amb un temps de 35'33''.

Les dues primeres voltes de la prova han estat especialment tàctiques. En aquest context i amb una tàctica treballada i posada en pràctica a consciència, Mireia s'ha mogut en tot moment entre les primeres classificades.

«He plantejat un cros de menys a més, amb ganes de córrer sempre a un ritme viu però amb seny per a fer cada volta millor que l'anterior. Estic molt contenta del resultat obtingut», ha declarat Mireia a meta.

L'atleta del Club Atlètic Manresa no ha deixat en cap moment que la cursa fos massa lenta i ha tensat la corda progressivament per a reduir el grup capdavanter a mesura que transcorrien els quilòmetres. En una última volta d'infart, la tortosina ha lluitat amb caràcter per la victòria i ha completat la prova defensant amb experiència la segona posició per acabar penjant-se la plata. «Manel Pla, el meu entrenador, i jo valorem molt positivament aquesta segona posició. Reflecteix el bon equip que fem, és una recompensa a la feina feta des de l'inici de temporada i suma pels objectius que vindran», comentava Mireia.

El resultat obtingut li hauria de servir a Mireia per a ser seleccionada per a l'equip que presentarà la Federació Catalana d'Atletisme al campionat estatal de cros el pròxim 29 de gener a Ortuella (Biscaia).

tracking