Diari Més

Regata

Laura Williams guanya el Trofeu President del Garraf d'Ilca 4

El fred i el vent registrats dissabte i el poc vent diumenge van marcar la regata

Laura Williams guanya el Trofeu President del Garraf d'Ilca 4

Laura Williams guanya el Trofeu President del Garraf d'Ilca 4Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regatista del Club Nàutic Cambrils, Laura Williams, es va proclamar campiona del Trofeu President del Garraf d'Ilca 4. Aquesta va ser la primera regata de l'any per als equips d'Ilca i també va suposar primer podi per a la regatista del Club Nàutic Cambrils en el trofeu celebrat els dies 14 i 15 de gener.

Les dues jornades de competició van ser ben diferents a causa de la meteorologia. El fred i el vent de fins a 20 nusos de dissabte permetien realitzar tres proves, mentre que la manca de vent de diumenge, arribant als 6 nusos feia possible finalitzar dues de les proves previstes. La regatista del CNCB, Laura Williams, aconseguia la primera posició de la classificació femenina i es proclamava també desena en la general. L'esportista recollia satisfeta el seu guardó per aquest bon inici del calendari de competicions de 2023.

La cita esportiva va reunir un total de 73 regatistes i va comptar amb una àmplia representació del Club Nàutic Cambrils amb Gonzalo Alberto, Andrea Dessard, Joan Fargas, Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Joan Gil i Laura Williams en classe Ilca 4; així com d'Oleksandr Dulin en classe Ilca 6. L'equip del CNCB va estar acompanyat pel seu entrenador, Guillem Griñó.

tracking