Diari Més

Iñaki Alonso ja dirigeix la plantilla del Nàstic

Aquest va ser el primer contacte amb l'equip

Iñaki Alonso ja dirigeix la plantilla del Nàstic

Iñaki Alonso ja dirigeix la plantilla del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'era d'Iñaki Alonso a les regnes del Nàstic de Tarragona ja ha començat. El tècnic va signar el contracte aquest dimarts i durant el matí d'aquest dimecres estava comandant el primer entrenament. Al seu costat, Dani Vidal i el nou analista, Fernando Alonso, van ser les seves mans per complementar els exercicis de l'entrenament.

Després d'una xerrada amb l'equip, el tècnic basc va dirigir la sessió amb intensitat amb els seus nous jugadors.AndreiLupuva haver d'entrenar al marge. El davanter grana va sersubstituïta la mitja part de l'últim partit de lliga contra el Cornellà per molèsties i, de moment, fa exercicis per separat. Durant l'entrenament, Alonso es va mostrar participatiu i exigent amb els seus homes. Els crits d'ànim i corregint diverses accions durant els exercicis eren freqüents.

Aquesta va ser la primera sessió prèvia al partit contra l'SDLogroñés. Queden quatre dies per a la primera prova de l'equip i elsnastiquersesperen que el club comenci amb bon peu, una victòria que doni tranquil·litat.

tracking