Diari Més

El Reus FC Reddis es manté al capdavant de Primera Catalana

La UE Valls tampoc falla i li segueix els passos

El Reus FC Reddis esmanté al capdavant de Primera Catalana

El Reus FC Reddis es manté al capdavant de Primera CatalanaJordi Coll/ Reus FC Reddis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus FC Reddis continua sense fallar a la Primera Catalana. Els de Marc Carrasco van superar amb èxit el derbi contra el Cambrils Unió el diumenge per mantenir el pols pel lideratge.

El conjunt roig-i-negre va haver de remunar el gol inicial de Marc Benito. De fet, el seu germà, Pol Benito, va igualar el partit per als reusencs i l'equip de Carrasco va acabar vencent amb un còmode 1-3.

Els reusencs segueixen intractables, però, malgrat ser líders en solitari, tenen la competència ben a prop. La UE Valls de Manel Cazorla també va guanyar el seu duel per 1-3 contra el Vilanova i la Geltrú. Amb aquesta victòria, els de l'Alt Camp se situen a dos punts del Reus FC Reddis. Els dos equips de la província de Tarragona se situen com els clars candidats a l'ascens després d'aprofitar la punxada dels seus rivals com el Santfeliuenc i el Can Vidalet, que es queden a una victòria de distància.

El Reus FC Reddis jugarà un nou derbi provincial aquest cap de setmana. Els de Carrasco rebran el Municipal el Catllar i la UE Valls, també de derbi, jugarà contra l'Ascó.

tracking