Diari Més

Raül Agné: «Toca separar els camins, però estic segur que veuré al Nàstic a Primera»

El ja extècnic grana va destacar la gran relació humana tant amb l'equip, president i tot l'entorn grana

Raül Agné: «Toca separar els camins, però estic segur que veuré al Nàstic a Primera»

Raül Agné: «Toca separar els camins, però estic segur que veuré al Nàstic a Primera»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Final del trajecte, baixo en aquesta parada, la dels 63 partits. És un dia trist per a mi, però no me'n vaig amb rancor, però crec que hagués anat bé». Així va ser com Raül Agné va iniciar la seva última roda de premsa en el Nou Estadi Costa Daurada per a donar un punt final a la seva etapa com a entrenador del Nàstic. El de Mequinensa estava emocionat i al seu costat hi era el seu cos tècnic: Dani Vidal, Joan Torné i Manolo Oliva. El primer, però, no va poder evitar que durant l'acte se li escapés alguna llàgrima.

Agné només va tenir paraules d'agraïment per a tota la gent de l'entorn de l'entitat durant la seva estada a la banqueta grana: «Primer vull agrair als jugadors, que no tenen la culpa d'aquest succés, això és futbol i sempre han volgut el millor per a l'equip. També vull agrair a David Comamala per la confiança dipositada en mi i una menció especial a la família del Bar de l'Estadi. Josep, Josep fill, Fina, Jenny i Manolo, que sempre han tingut un somriure si perdíem, guanyàvem o empatàvem», va destacar Agné.

Entre els agraiments, tampoc van faltar subratllar la bona relació personal amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu i per l'afició grana: «Quan vaig arribar em van dir que l'afició del Nàstic era molt exigent, i ho és, però en la meva estada he sentit més aplaudiments que pitades».

L'extècnic grana no canviaria res de la seva estada a l'equip, i ja mira endavant: «Ara toca agafar un altre tren, que la meva família m'espera. Tinc moltes ganes de continuar entrenant, però no tantes d'agafar les maletes perquè a Tarragona estava molt bé», va subratllar. D'entre els records que es guarda de la seva etapa es troben la lluita per arribar a la final del play-off d'ascens de l'any passat, les relacions amb l'equip i el seu orgull «de confiar en els nanos de la pedrera i pujar-los al primer equip amb el seu procés».

Tampoc van faltar els millors desigs pel futur de l'equip: «El Nàstic és un club amb un potencial enorme, estic segur que el veuré a Primera. La ciutat, el projecte i l'afició tenen un potencial de ser equip de Primera o de Segona, d'això estic convençut».

Pel que fa als jugadors, la plantilla grana va estar present durant la roda de premsa i Joan Oriol, com a capità i representant, va tenir unes paraules d'agraïment per la seva etapa al club i va mencionar que «ho aconseguirem, per tu i per tots estarem al juny celebrant l'ascens i serà, en part, mèrit teu».

El final de la roda de premsa va ser com un més d'aquests anys i Agné va tancar sentenciant «ara a apretar les dents i a guanyar el diumenge».

tracking