Diari Més

Les eleccions per a la presidència de la FCF seran el 13 de febrer

Tindran lloc a les 14 delegacions territorials

Joan Soteras durant l'acte de presa de possessió del càrrec.

El Tribunal Català de l'Esport ordena repetir les eleccions a la FCFFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Electoral de la Federació Catalana de Futbol va establir ahir que les pròximes eleccions a la presidència de l'entitat catalana seran el pròxim dilluns 13 de febrer. Segons els estatuts oficials de la Federació, la jornada de votacions tindrà lloc de forma simultània a les catorze delegacions territorials de l'FCF d'arreu de Catalunya. L'horari d'obertura dels col·legis electorals serà a les 10 h. i es tancaran a les 19 h..

Aquesta votació va estar forçada per la resolució del Tribunal Català de l'Esport. L'òrgan judicial va dictaminar repetir l'acte de votació després de considerar nuls 175 vots de les anteriors eleccions que van donar la victòria a Joan Soteras.

Com que la resolució del tribunal és repetir eleccions, aquestes es faran amb les mateixes candidatures que es van presentar en la darrera votació.

El candidat Àlex Talavera, qui va presentar el recurs juntament amb el candidat Juanjo Isern, va celebrar la data de les eleccions. D'altra banda, la candidatura de Joan Soteras va lamentar la decisió del Tribunal Català de l'Esport.

tracking