Diari Més

El futur del Nàstic es decideix avui: Iñaki Alonso, Munitis o López Garai

Les opcions estan sobre la taula i Alonso és el millor posicionat per una entitat que vol mantenir Vidal i Torné

Iñaki Alonso, Munitis i López Garai.

El futur del Nàstic es decideix avui: Iñaki Alonso, Munitis o López GaraiCedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La incertesa del futur del Nàstic s'allarga un dia més. El Consell d'Administració grana es va reunir ahir de nou per a decidir qui serà l'entrenador que s'asseurà a la banqueta grana i d'entre totes les opcions valorades, van quedar tres noms sobre la taula: Iñaki Alonso, Pedro Munitis o Aritz López Garai.

La línia vermella que va marcar l'entitat va ser mantenir tot el cos tècnic, tant Manolo Oliva, el preparador físic, Joan Torné i Dani Vidal de segon entrenador. Amb aquestes condicions, l'opció més ben posicionada és la d'Iñaki Alonso. Mentrestant, Pedro Munitis, tot i mantenir-se sobre la taula, és una opció llunyana perquè el tècnic de Cantàbria vol venir amb el seu equip.

Després de dues llargues hores de reunió, les sensacions estan dividides, però l'entitat grana vol moure fitxa durant el dia d'avui, perquè allargar un dia més l'agonia significaria perdre temps per preparar el duel de diumenge contra l'SD Logroñés al Nou Estadi Costa Daurada.

Durant la reunió també es van valorar molts altres noms, com és el cas de Dani Vidal, l'actual segon entrenador. Malgrat això, tot i mantenir-se fins a gairebé a l'últim moment, l'entitat grana va considerar que encara no és el seu moment.

D'altra banda, la idea de mantenir el cos tècnic és fixa i, per aquest motiu, si Pedro Munitis no canvia de parer respecte a ser acompanyat amb els seus homes de confiança, és poc probable que aterri a Tarragona.

La tercera opció que es valora és la d'Aritz López Garai. El basc va debutar com a entrenador amb el Reus Deportiu durant la temporada 2017-2018 i va aconseguir la permanència sense gaires complicacions. Després del club roig-i-negre va entrenar al CD Numancia, CD Tenerife i l'Albacete. Aquest últim va ser la seva darrera experiència a la banqueta, l'any 2020. En aquests dos últims equips va dirigir 16 i 12 partits i va acabar cessat pels resultats esportius.

Iñaki Alonso, més a prop

Finalment, el nom més proper a la banqueta és el d'Iñaki Alonso. El tècnic de Durango, Biscaia, té una àmplia experiència a les banquetes. Alonso va començar la temporada 2002-2003 dirigint l'Eibar B i ha passat també per nou equips més. Entre aquests, destaquen la seva etapa en el Real Unión des de l'any 2007 al 2010. Amb el conjunt basc va aconseguir l'ascens a Segona Divisió durant la temporada 2008- 2009. Anys després, va acabar a la banqueta del Real Murcia i, també allà, va aconseguir l'ascens a la categoria de plata l'any 2011. L'última etapa d'Alonso va ser al Deportivo Saprissa de Costa Rica.

Si res es torça, els nastiquers coneixeran qui serà l'entrenador grana durant les pròximes hores. Avui, Dani Vidal tornarà a dirigir la sessió d'entrenament i s'espera que dimecres s'estreni el nou integrant a la banqueta del Nàstic de Tarragona.

tracking